Izšli so novi posnetki Lee Joo Younga za prihajajočo dramo 'Times'!

Od smešnega in prijaznega lika Lee Joo Young v drami 'Vila dviganja uteži Kim Bok Joo' in njene impresivne vloge, ki se spopada s spoloma v 'Itaewon Class', bo naredila velik preskok pred gledalci z novim, zrelim , in še nikoli viden lik na zaslonu.

(Foto: OCN)

OCN-jev 'Times' je politično-skrivnostna drama o poročevalki po imenu Lee Jin Woo, ki jo upodobi Lee Seo Jin, ki vedno išče resnico v skladu s službo, ki jo opravlja.Medtem bo Lee Joo Young igral vlogo Seo Jung In, strastnega novinarja. S telefonskim klicem bosta imela nepričakovano komunikacijo iz preteklih pet let, pomagala pa si bosta preprečiti smrt južnokorejskega predsednika Seo Gi Taeja, ki ga igra Kim Young Chul, ki je slučajno oče Seo Jung Ina. .

Toda ko bodo rešili situacijo, se bodo podali na ne tako lahko potovanje in se med procesom soočili z nevarno resnico.

Da bi dobili vpogled v to, česa se lahko veselite v prihajajoči drami, je OCN končno razkril nekaj posnetkov Lee Joo Younga. Seo Jung In živi v letu 2020 in dela kot novinarka, ki sledi stopinjam svojega očeta, ki svojo pot tudi začne z delom v industriji radiodifuzije kot poročevalec.

(Foto: OCN)

Na skupnih fotografijah je vidna, kako upodobi bistro in vztrajno novinarko, ki si prizadeva narediti, kar je prav, in bo naredila vse, da bi odkrila resnico.

28-letna igralka prevzame zahtevno vlogo, kjer bo gledalce navdušila s svojim šik in edinstvenim karakterjem. Že v njegovih prejšnjih vlogah je pridobila priznanje, saj daje pravico vsakemu liku, ki ga upodablja.

(Foto: OCN)

Ljudje, ki so jo gledali v drami 'Heightlifting Fairy Kim Bok Joo', bodo videli drugo plat Lee Joo Young v tej prihajajoči drami OCN.

Preberite tudi: OCN razkriva igralsko zasedbo za novo dramo 'Times'

Lee Joo Young bo s soigralci pokazala tudi raznovrsten šarm in kemijo. To je zahtevna, a zanimiva vloga za igralko, združila pa se bo tudi z igralcem Leejem Seo Jinom, kot tudi neskončno priložnost dela z najbolj nadarjenimi igralci v industriji.

(Foto: OCN)

Oboževalci se končno veselijo nove vloge Lee Joo Younga in komaj čakajo, da vedo, kako se bo razpletla zgodba 'Timesa'.

Ste tudi vi navdušeni, da boste videli Lee Joo Young v novi drami 'Times'? Delite svoje komentarje z nami!

Za več novic in posodobitev o K-dramah, K-filmih ter slavnih osebnostih imejte svoje zavihke odprte tukaj na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

Napisal Shai Collins