Lee Do Hyun je nekoč povedal o svoji izkušnji z zmenki, ki je vključevala veliko odločitev glede njegove kariere ali ljubezenskega življenja.

Od grozljivk, romantične komedije, trilerja in melodrame je 26-letni srček dokazal, zakaj si zasluži naziv ena izmed vzhajajočih zvezd v industriji; vendar je javnost malo vedela, da mora igralec žrtvovati stvari, da bi dosegel svoj uspeh.

Zgodovina zmenkov Lee Do Hyun: Kariera namesto romantike

Lee Do Hyun - 2021 TMA(Foto: @ldh_leedohyun) Lee Do Hyun

Južnokorejski srčni izbranec je znan po tem, da je strasten do svoje obrti.Med intervjujem za W Korea je spregovoril o svoji življenjski mantri, ki je 'trdo delati'.

'Trdo delam, kar mi je dano,' je dejal igralec.

Čeprav je bil oče proti temu, da bi se ukvarjal z igralstvom, ni obupal in se je v svoji srednji šoli skrivaj vpisal na igralsko akademijo.

Varno je reči, da sta se njegova vztrajnost in odločnost resnično izplačala, potem ko je leta 2021 prejel svojo prvo nagrado Baeksang Arts Award, kjer je domov odnesel pokal za najboljšega novega igralca za svojo Kdramo '18 Again.'

Žal je pred tem, ko je dosegel ta velik uspeh, že priznal, da se je razšel s takratnim dekletom v pripravah na svojo serijo Netflix.

V intervjuju za Esquire Korea se je Lee Do Hyun spomnil svoje izkušnje po nastopu v filmu 'Sweet Home.'

Naj spomnimo, prevzel je lik Lee Eun Hyuk, ki je deloval kot vodja preživelih v Green Roof Apartments.

Omenil je, da je njegov lik izgubil dekle, ki ga ljubi, zato se je, da bi se bolje povezal in upodobil o vlogi, odločil, da preneha in konča razmerje.'

'Svojemu dekletu sem rekel, naj se razideva, da bi lahko igral vlogo. Res ne vem, zakaj sem to storil. Imel sem približno 21 ali 22 let,« je dejal.

Poleg tega je vzhajajoča zvezda razkrila, da je njegova odločitev dekle zmedla in ga vprašal, ali je nor; je pa pojasnil, da mu je bila igralska kariera takrat na prvem mestu.

Lahko rečem, da se je res odlično odločil, saj je 'Sweet Home' med najbolj ocenjenimi Netflixovimi serijami K, ki naj bi se vrnili v 2. sezoni.

PREBERI VEČ: Lee Do Hyun bo morda zaigral v prihajajoči Kdrami 'The Glory' Song Hye Kyo

Prijateljica Lee Do Hyuna: Kakšen je idealen tip zvezdnice 'Youth of May'

Lee Do Hyun(Foto: Lee Do Hyun Instagram) Lee Do Hyun

Oboževalci omahnejo nad očarljivimi vizualnimi podobami Lee Do Hyuna, ki oddajajo tisto običajno fantovsko vzdušje, a ali ste vedeli, da ima v ženski poseben tip.

V času, ko je promoviral svojo Kdramo 'Spet 18', je nekoč spregovoril o svojem idealnem tipu.

Osupljiv 5'9 pravi, da ima rad ljubka dekleta, ki ne stojijo več kot 5'2 in imajo kratke lase, ter priznava, da ga takoj pritegnejo ženske s tovrstnimi lastnostmi.

Prijateljstvo Lee Do Hyuna z IU

O dekletu Lee Do Hyuna v industriji ni bilo govoric, vendar je priznal, da sta z IU ostala prijatelja po snemanju uspešnice Kdrame 'Hotel Del Luna', kjer je prevzel drugo glavno vlogo, Go Chung Myunga.

Tudi potem, ko se je fantazijska serija rom-com končala leta 2019, sta si še vedno blizu in podpirata projekt drug drugega.

Naj spomnimo, da je igralec zvezdnici Kpopa med snemanjem njenega filma 'Dream' poslal tovornjak s hrano.

Enako velja za IU, ki je Lee Do Hyunu poslal mobilni voziček s hrano na snemanje njegove Kdrame '18 Again.'

Lee Do Hyun(Foto: Lee Do Hyun Official Instagram) Lee Do Hyun

V primeru, da ste zgrešili: Posodobitev igralske zasedbe 'Youth of May' 2021: Kaj je naslednje za vzhajajoče zvezde Lee Do Hyun, Go Min Si, Lee Sang Yi in Geum Sae Rok

KDramastars je lastnik tega članka

Napisala Geca Wills