SBS' »Zdravniki ,' v katerih igrajo Park Shin Hye, Kim Rae Won, Yoon Kyun Sang, Lee Sung Kyung, je nedvomno ena od medicinskih serij OG v svetu K-drame.Gledalcem je odprl boj in izzive, s katerimi se to medicinsko osebje srečuje vsak dan – lahko osebne ali poklicne.

Če povzamemo, romantična drama prikazuje zgodbo Yoo Hye Jung, ki jo igra zvezdnica Hallyu, ki je včasih živela nepremišljeno življenje, vendar je bila prisiljena obrniti svoje življenje, potem ko je srečala svojega mentorja Hong Ji Hong, ki ga igra Kim. Rae Won.Kljub uspešnemu zaključku drame leta 2016 je igralski zasedbi 'Doctors' uspelo ohraniti svoje prijateljstvo in svoje mini druženje delijo na družbenih omrežjih.

Instagram Park Shin Hye je pred kratkim prikazal ponovno srečanje med soigralko Yoon Kyun Sang in Kim Min Seok.

Zanimivo je, da je zvezdnica 'Sizif: mit' pojasnila, zakaj na fotografiji ni Lee Sung Kyuna.

'Učiteljica Kang Soo in Yoon Do Seowoo sta prišla pozno, zato nimam slike,' se glasi napis s hashtagom, ki pravi #nottoday.

Park Shin Hye(Foto: Park Shin Hye Official Instagram)

Če se sprašujete, kaj vedo člani igralske zasedbe 'Doctors', si oglejte posodobitve, vključno z njihovimi prihajajočimi serijami, filmi, trenutno podporo in življenjem po mega-hit medicinski K-drami.

PREBERI VEČ: Park Shin Hye si je delil sladko srečanje s soigralcema 'Doctors' Yoon Kyun Sangom in Kim Min Seok

Kim Rae Won (prof. Hong Ji Hong)

(Foto: Park Shin Hye Official Instagram)

V seriji SBS 2016 je vsestranski igralec služil kot ljubezenski interes Park Shin Hye in hkrati njen mentor v K-drami, ki je upodobila Hong Ji Hong.

Po K-drami 'Doctors' je Kim Rae Won posnela več filmov, med drugim 'The Prison, 'RV: Resurrected Victims' in 'Live The King: Mokpo Hero' so bili med redkimi. Igral je tudi v akcijskem trilerju L.U.C.A.: The Beginning.

Zdaj so njegovi prihajajoči projekti težko pričakovani film 'Decibel' z zvezdniško zasedbo Lee Jong Sukom, Jung Sang Hoonom in zvezdo Kingdom' Park Byung Eun.

Kar se tiče Instagram Kim Rae Won , pogosto deli svoje golfske dejavnosti in se ponaša s svojo dobro formo.

Park Shin Hye (dr. Yoo Hye Jung)

Park Shin Hye(Foto: Park Shin Hye Official Instagram)

Upornica, ki je postala izkušena zdravnica Yoo Hye Jung, je s svojimi prizori v filmu 'Doctors' prevzela srce javnosti.

Po uspehu drame se je zvezdnica Hallyu pojavila v pomembnih K-dramah, kot sta 'Spomini na Alhambro' in njena nedavna serija 'Sizif: mit' ob Cho Seung Wooju. Poleg Jeon Jong Seo je igrala tudi v hit trilerju 'The Call'; v apokaliptičnem filmu z Yoo Ah In, '#ALIVE.'

Zanimivo je, da je trenutno aktivna na družbenih omrežjih in deli utrinke iz svojega življenja - od nedavne odobritve do odkritih fotografij njene puhaste sive mačke. Haeri .

Yoon Kyun Sang (Dr. Jung Yoon Do)

Zdravniki(Foto: Park Shin Hye Official Instagram)

34-letni igralec igra drugega glavnega lika, dr. Jung Yoon Doa, nevrokirurga iz premožne družine in dela skupaj z Yoo Hye Jungom.

Potem ko so se 'Doctors' poslovili, je Yoon Kyun Sang zaigral v množici glavnih vlog, vključno s smešno 'Clean with Passion for Now' s Kim Joo Yungom.

Letos bodo oboževalci videli več igralca z njegovo prihajajočo trilersko skrivnostno dramo 'The Mansion' in njegovim povratnim filmom 'Chiaksan'.

Lee Sung Kyung (dr. Jin Seo Woo)

Lee Sung Kyung(Foto: Lee Sung Kyung Officia Instagram)

'Doctors' je morda zahteva za slavo Lee Sung Kyunga, preden je pristala še ena hit medicinska K-drama 'Dr. Romantično 2.'

V drami SBS iz leta 2016 je igrala tekmico Park Shin Hyeja, dr. Jin Seo Wooja, ki je skoraj živela popolno življenje, vendar jo je podžigala njena jeza do Yoo Hye Junga.

Pet let po drami je varno reči, da je Lee Sung Kyung utrdila svoje ime v industriji.

Zdaj naj bi vodila v prihajajoči K-drami 'Shooting Star' z igralcem 'Penthouse' Kim Young Daejem, ki ji bo sledil novi film 'Broker' skupaj s Kim Young Kwang, Im Joo Hwan in drugimi.

V primeru, da ste ga zamudili: Od Jun Ji Hyuna do Son Ye Jin - 5 diet zvezdnikov K-drame, ki jih je vredno poskusiti


KDramastars je lastnik tega članka.

Napisala Geca Wills