eno(Foto: SBS)

Zakon džungle: ničelna točka je pripravljen pozdraviti gledalce in oboževalce oddaje s povsem novim in še bolj grozljivim načinom preživetja.

SBS-ji Zakon džungle: domača izdaja (v nadaljevanju kot Zakon džungle ), ki se je začel predvajati avgusta, pridobiva vroč odziv in svetovno pozornost, saj vsako sezono prikazuje nov koncept preživetja v džungli. Producentska ekipa je dejala: 'Zakon džungle', ki bo na sporedu 24., bo predvajal 'Zero Point.'

Produkcijska ekipa je nato predstavila, ''Zero Point'' bo dobesedno prikazal preživetje v džungli, polno izzivov v stanju pomanjkanja in niča.' Dodali so, da bo igralska zasedba morala preživeti v džungli brez kakršne koli pomoči ali orodja.Zasedba tega ničelna točka epizoda bo gledalce zadovoljila z močno vzdržljivostjo in novimi izzivi. Vodijo ga vodja Kim Byeong Man, navdušena 'bojevnica iz džungle' Park Se Ri, Gary z izjemno hitrostjo, 'naravni moški' Lee Seung Yoon, 'mornar' Heo Gyeong Hwan, 'vsestranski talent' Yun Eun Hye in najmlajši igralec Ki Hoon bo občinstvo pozdravil s čudaškim šarmom.

V prejšnji oddaji Zakon džungle: Divja Koreja , močni igralci, kot so Park Chan Ho, Park Se Ri, Lee Bong Won, Park Mi Seon in Chu Seong Hun, so prikazali realistično preživetje katastrofe na oddaljenih območjih Koreje.

Naslednja epizoda od Lovec in kuhar je pozornost gledalcev pritegnil s posebnim konceptom, ki prikazuje najboljšo možno kulinariko s pridobivanjem divjih sestavin, ki rastejo v čudoviti naravi Južne Koreje. Zlasti divje sestavine, ki so jih zbrali člani, in krasna naravna kulinarika Chef Ji Ho Lim, 'tavajoči jedec', ki so jih pripravili z uporabo, so zdravile čute in je bila zanimiva epizoda.

Zakon džungle: ničelna točka bo prvič na sporedu 24. oktobra 2020 (sobota) ob 20:55 KST z vso novo hudo in še bolj nepremišljeno nevarnostjo gozda brez orodja!