Yoo Yeon Seok je s svojim prihajajočim napeto-kriminalnim trilerjem 'Izginjajoč: Nerešen primer', kjer upodobi natančnega detektiva, postal globalen.

Preberite, če želite izvedeti več o njegovem novem liku.

Yoo Yeon Seok igra v filmu 'Vanishing: Unsolved Case' s hollywoodsko igralko Olgo Kurylenko

Po uspehu njegove drame 'Hospital Playlist', kjer je igral kot Ahn Jung Won, profesor otroške kirurgije, Yoo Yeon Seok v svojem prihajajočem filmu 'Vanishing: Unsolved Case' prebije na novo karierno pot. Tu se prelevi v detektiva po imenu Jin Ho.Yoo Yeon Seok(Foto : News1) Yoo Yeon Seok | Izginotje: še vedno nerešen primer

'Vanishing: Unsolved Case' je napeto kriminalni triler, ki se odvija, ko je bilo odkrito neznano telo, ki je prevrnilo Republiko Korejo, in se sooči skupna preiskava med Jin Hoom in mednarodno forenzično znanstvenico Alice (Olga Kurylenko), ki je zadolžena za primer. šokantni incident.

Oznaka 'g. Sunshine' igralec, ki se ponaša s širokim spektrom igranja ne glede na področje in žanr ter v vsakem delu kaže popolno sinhronizacijo karakterjev, bo sprejel nov izziv, tako da bo postal natančen detektiv, ki se z ostro intuicijo in hudo vztrajnostjo kopa v neznane primere brez primere.

V primeru, da ste ga zamudili: 9. in 10. epizoda 'Rookie Cops': Lee Shin Young, Kang Daniel, Chae Soo Bin uživajte v sadovih svojega trdega dela

Yoo Yeon Seok(Foto: King Kong na Instagramu Starship)

MORDA BI VAM BILO VŠEČ TUDI: 3. sezona 'Hospital Playlist': Jung Kyung Ho, Jeon Mi Do, Kim Dae Myung namigujejo na morebitno ponovno srečanje

Yoo Yeon Seok bo karizmatično upodobil Jin Hoa, briljantnega detektiva, ki sledi veliki kriminalni združbi, potem ko je iskal namig za incident. Pričakuje se, da bo povečal napetost v filmu in pritegnil pozornost s svojimi sijajnimi igralskimi sposobnostmi.

Premiera filma 'Vanishing: Unsolved Case' bo marca

V 'Vanishing: Unrešen primer' je 'Dr. Romantični zvezdnik je tekoče govoril tri jezike, da bi izboljšal popolnost lika.

Film je bil posnet in produciran v sodelovanju domačih in tujih produkcijskih ekip. Debitiral naj bi marca.

Tudi hollywoodska igralka in 'Bondova' dekle Olga Kurylenko naj bi vzpostavila odlično kemijo s korejskim superzvezdnikom v filmu.

Olga Kurylenko(Foto: Wikipedia)
Olga Kurylenko (Foto: King Kong na Instagramu Starship)

Poleg tega je režiser Deniderkour, ki je odgovoren za film, pohvalil Yoo Yeon Seoka, rekoč: 'Zaradi njegovih igralskih sposobnosti sem igral Yoo Yeon Seoka. In je zelo dober igralec.

Medtem se Yoo Yeon Seok pripravlja na vrnitev na male zaslone z Netflixovo izvirno serijo 'Surinam', ki naj bi bila letos izdana po vsem svetu. Prav tako se pogovarja, da bi se pridružil Park Min Youngu v novi romantični drami.

V primeru, da ste ga zamudili: Ta igralec na seznamu predvajanja v bolnišnici bi se lahko pridružil Parku Min Youngu v novi romantični drami – Kdo je on?

Kakšno je vaše mnenje o vlogi Yoo Yeon Seoka v njegovem prihajajočem filmu 'Vanishing: Unsolved Case'? Delite svoje komentarje z nami!

Za več novic in posodobitev o K-dramah, K-filmih ter slavnih osebnostih imejte svoje zavihke odprte tukaj na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

Napisal Shai Collins.