Yoo Teo je bil pozitiven na COVID-19.

Njegova agencija C-JeS Entertainment je novico potrdila in navedla, da je igralec 'Vertigo' zbolel za virusom po testiranju 4. oktobra.

V uradni izjavi je vodstvo pojasnilo, da se je igralec vrnil v Južno Korejo 1. oktobra po snemanju svojega novega filma v ZDA.Po začetnem testu je slaven pokazal simptome COVID-19, kot je visoka vročina, zaradi česar je igralec opravil še en test.

Po ponovnem testiranju je bilo potrjeno, da je zbolel za virusom.

S tem bo vodstvo ustavilo vse njegove urnike in 'sledovalo navodilom organov za nadzor bolezni.'

'Tudi njegova družina, člani osebja in zaposleni, ki so bili z njim v tesnem stiku, bodo v najkrajšem možnem času testirani,' so sporočili iz Yoo Teove agencije in dodali: 'Potrudili se bomo z aktivnim sodelovanjem z zdravstvenimi oblastmi in delali bomo težje upravljati naše igralce in osebje.'

40-letni igralec je zadnji južnokorejski zvezdnik, ki je bil pozitiven na virusu.

Joo Teo(Foto: Yoo Teo Official Instagram)

Naj spomnimo, potrjeno je bilo, da so številni igralci in Kpop zvezdniki zboleli za COVID-19.

Julija je bil srčni izbranec Ji Chang Wook pozitiven na virus. Temu je avgusta sledila igralka filma The Veil Park Ha Sun.

Kar zadeva glasbeno industrijo, so se z nalezljivo boleznijo okužili tudi Doyoung iz skupine Treasure, San iz skupine Ateez in uspešnica 'Cinderella' Seo In Yong, zaradi česar so njihove agencije preložile svoje prihodnje dejavnosti.

PREBERI VEČ: Kim Soo Hyun v 'Squid Game'? Igralec se smešno odzove na svoje virusne meme 'Igre lignjev'.

Novi hollywoodski film Yoo Tea 'Pretekla življenja'

Joo Teo(Foto: Yoo Teo Official Instagram)

Novice prihajajo pred njegovim novim hollywoodskim filmom 'Pretekla življenja', ki ga je producirala družba, ki stoji za 'Moonlight' in oskarjevskim filmom 'Minari'.

Prihajajoči romantični film Yoo Tea je vodila in napisala Celine Song, v katerem igra tudi Netflixova 'Ruska lutka' Greta Lee z Johnom Magaro kot stranskim likom.

'Pretekla življenja' prikazuje ljubezensko zgodbo moškega in ženske, ki sta se ponovno združila po srečanju v Južni Koreji.

Yoo Teo bo igral v novi seriji 'Dr. možgani

Joo Teo(Foto: Instagram C-JeS Entertainment)

Poleg njegovega hollywoodskega filma je potrjeno, da se bo Yoo Teo pridružil igralski zasedbi izvirne serije Apple TV Plus 'Dr. Brain, ki temelji na istoimenskem webtoonu.

40-letni igralec bo skupaj z Lee Sun Kyun, Lee Yoo Young in Seo Ji Hye sodeloval kot glavne zvezde.

Režija 'Untact' in 'The Age of Shadows' PD Kim Jee Woon, 'Dr. Brain' sledi zgodbi izkušenega možganskega znanstvenika, ki je obseden z iskanjem novih tehnologij za dostop do dejavnosti možganov, kot so zavest in spomini.

Žal je njegovo družino zaradi skrivnostne nesreče prizadel uničujoč incident. S tem je svojo spretnost uporabil za dostop do njihovih spominov in ugotovil razlog za incident.

Kdrama 'Dr. Brain' je Yoo Teoova vrnitev na male zaslone po nastopu v njegovih serijah 'The School Nurse Files' in 'Money Game' iz leta 2020.

V primeru, da ste zgrešili: Zvezdnica 'Squid Game' Jung Ho Yeon premaga Song Hye Kyo kot najbolj spremljana korejska igralka na Instagramu

KDramastars je lastnik tega članka

Napisala Geca Wills