Prihajajoča serija skrivnostnih trilerjev Netflix Korea 'Hellbound' je razkrila nov sklop posnetkov, v katerih so zaskrbljeni Yoo Ah In, Kim Hyun Joo, Park Jung Min, Won Jin Ah in Yang Ik Joon, ki se borijo za preživetje, medtem ko se svet ruši pred njimi.

'Hellbound' je šestdelna dramska serija, ki bo na male zaslone prišla novembra letos.

Yoo Ah In, Kim Hyun Joo, Park Jung Min in drugi poskušajo preživeti v 'Hellbound'

Produkcijska ekipa prihajajoče Netflixove serije 'Hellbound' vzbuja pričakovanje in navdušenje z izdajo novega nabora kadrov glavnih igralcev, ki bodo vodili novo skrivnostno triler dramo.(Foto: Netflix Korea)

Na novo izdani kadri prikazujejo zaskrbljujoča in težka srca likov v drami, kar povečuje radovednost

Na novo izdanih posnetkih Jung Jin Soo, ki ga igra Yoo Ah In, vodja nastajajočega verskega kulta, ki išče sledi, namere in besede Boga, ima nepredvidljiv temperament in izraz obraza.

(Foto: Netflix Korea)

Yoo Ah In je komentiral svoj lik in celo dvignil pričakovanja gledalcev: 'Jung Jin Soo ni navaden vodja kulta. Ima edinstvene lastnosti, o katerih sem se temeljito pogovarjal z režiserjem in pisci.'

Izkušena igralka Kim Hyun Joo, ki prevzema vlogo odvetnice Min Hye Jin, dvigne glavo, ko se bori proti nastajajoči novi religiji. Svojo odločnost izraža s svojim ostrim, neomajnim pogledom. Igralka je dejala: 'Min Hye Jin sprašuje o resnici o življenju in smrti celo pri sebi.'

(Foto: Netflix Korea)

V primeru, da ste ga zamudili: Yoo Ah In, Kim Hyun Joo in Park Jung Min se borijo za življenje, ko neznana bitja prevzamejo svet v novi Netflixovi seriji 'Hellbound'

(Foto: Netflix Korea) (Foto: Netflix Korea)

Za razliko od drugih se Park Jung Min in Won Jin Ah borita za preživetje kot družina. Park Jung Min prevzame vlogo režiserja dokumentarnih filmov Bae Young Jaeja, medtem ko Won Jin Ah, njegova žena Song So Hyun.

Ko je bila njihova družina obsojena na pekel, začneta verjeti v novozgrajeno religijo, hkrati pa poskušata zaščititi svojega novorojenega sina.

(Foto: Netflix Korea)

PREBERI VEČ: Netflix razkriva nov dražilni plakat za prihajajočo trilersko dramo Yoo Ah In 'Hellbound'

(Foto: Netflix Korea)

Končno Jin Kyung Hoon, ki ga igra Yang Ik Jun, detektiv, ki je zadolžen za nadnaravni fenomen, upodobi svojo nesmrtno očetovsko ljubezen, da zaščiti svojo hčer, medtem ko še vedno dviguje moralo kot policist.

(Foto: Netflix Korea)

'Hellbound' Dodatne podrobnosti in datum izdaje

'Hellbound' je ena najbolj pričakovanih izdaj v letu 2021, saj gre za zvezdniško zasedbo, ki je sodelovala z režiserjem svetovne uspešnice 'Train to Busan' Yeon Sang Ho.

MORDA TE ZANIMA TUDI: 'Now, We Are Breaking Up,' 'One Ordinary Day', 'Hellbound'-tukaj so K-drame, ki jih lahko pričakujemo novembra 2021

Šestdelna skrivnostna okultna serija naj bi izšla po vsem svetu 19. novembra na Netflixu.

Oglejte si, kako se hrbtenica mrzli' Hellbound ' teaser tukaj:

Sledite Kiltandkeeleyju za več posodobitev KDrame in slavnih!