Predstavili smo različne X-Men Days of Future Past spojlerji, tokrat pa bo Nicholas Hoult razkril več vznemirljivih novic o vašem najljubšem Marvelovem filmu. Razen govora o novi franšizi of X moški , zvezdnik 'Jack the Giant Slayer' nas popelje tudi v zakulisje, ko razpravlja o tem, kako se je pripravljal na film – od pridobivanja telesne teže do dolgih ur ličenja.

24-letni igralec je zagotovo prišel daleč - od obetavne otroške zvezde O fantu do zaslonskega srčnega izbranca v Topla telesa . Zdaj se britanski zvezdnik vrača v novem delu filma o mutantih o superjunakih.

Ryan Lambie iz Den of Geek se pridruži drugim novinarjem v skupinskem intervjuju z Nicholasom Houltom. Tukaj je nekaj X-Men Days of Future Past spojlerji, ki jih je razkrila sama Zver:Lambie: Lik zveri se zdi nekoliko bolj človeški, kot je bil v zadnjem filmu, kajne?

Holt: Videz Zveri je drugačen, ja. Tokrat je druga ekipa ličenja in Bryan je želel nekoliko drugačno stvar. Do sedaj sem bil v njem le nekaj dni, vendar je dobro igrati dva zelo različna lika.

Lambie: Koliko časa traja ličenje?

Holt: Približno 3-½ ure. Nekako klepetava, jaz in ličila. Tam sedimo in se pogovarjamo in poslušamo glasbo.

Lambie: Kako ste se pripravljali na fizične prizore?

Holt: Shujšal sem za Mad Max [Fury Road] tako da sem bil res suh. Tako sem veliko jedel, potem pa, ko si v kostumu Zveri, ti to malo omejuje gibanje. Zato morate trenirati, da boste dovolj močni, da se lahko premikate v tem. Poleg tega sem imel sijajnega kaskaderja in gimnastičarja, zaradi katerega sem videti zelo kul.

Lambie: Ali ste imeli povezavo s stripi, preden ste prišli na krov? Ste sanjali, da bi igrali Beast?

Holt: Odraščal sem ob gledanju X moški risanka. In Beast je bil moj najljubši lik, ki sem ga vedno gledal, tako da je bilo super, da sem dobil priložnost igrati ga. Prvič sem imel srečo, vendar sem se vrnil k temu tudi z Bryanom, ki bo režiral - z njim se zelo dobro razumem, on pa preprosto obožuje X moški vesolja, res skrbi zanj in ima nekaj odličnih idej.

Upam, da vam je bil kratek intervju z Nicholasom Houltom všeč. Vse oboževalce mutantov bomo še naprej posodabljali z več X-Men Days of Future Past spojlerji.