Prihajajoča televizijska oddaja 'Šesti čut' je pripravljena in jo v zakulisju delimo z gledalci.

Nova oddaja bo igralski zasedbi in gostujočim zvezdnikom omogočila, da obiščejo lokacije ali osebe z nenavadnim ozadjem in najdejo ponaredek med resničnimi, tako da sprostijo svoj 'šesti čut'. Režiser Jung Chul Min, ki je nekdanji režiser uspešnice 'Running Man', se bo ponovno združil z MC Yoo Jae Sukom kot edinim moškim glavnim voditeljem. Igralska zasedba vključuje Oh Na Ra, Jun So Min, Lovelyz's Mijoo in Jessi.

Poleg petih najboljših zvezd bo vsak teden oddajo krasila gostujoča slavna osebnost, ko bodo šli ven, raziskovali kraje in poskušali sprostiti svoj 'šesti čut'.V novih izdanih posnetkih iz prve epizode Oh Na Ra pokaže svoje plesne gibe, Jun So Min, Jessi in Mijoo pa sledijo in izvajajo svoj stil plesa, ki ustreza energijski ravni drug drugega. Kar se tiče Yoo Jae Suka, stoji ob strani, medtem ko poskuša umiriti intenzivnost dam, kot je Mijoojev zabaven in optimističen ples.

Oglejte si: Yoo Jae Suk začne snemati novo raznoliko oddajo z Jessi, Jun So Min in drugimi(Foto: tvN)

Prvi gost oddaje je igralec Lee Sang Yeob iz drame 'Once Again'. Celotna igralska zasedba začne tekmovalno razmišljati o zmagovalčevi nagradi in Lee Sang Yeob pusti brez nadzora. Ob koncu aktivnosti je bila celotna igralska zasedba šokirana, ko je izvedela, kateri je lažni med pravimi. Njihovi obrazi so tako zanimivi, da so gledalci navdušeni nad izidom.

Yoo Jae Suk je svoje navdušenje delil s svojimi soigralci, ko je omenil, da se vsi dobro začnejo v kemiji in zabavi.

Dame so v oddaji dale 99-odstotno oceno svoje povezanosti in uživale v vsakem trenutku med snemanjem. Njihova kemija daje oddaji več smeha in pričakovanja vsakič, ko pride nov gost.

Po besedah ​​PD Chul Mina je celotna igralska zasedba pokazala odlično timsko delo in kemijo, kar je dodalo zabavo v segment. Novi koncept bo gledalcem prinesel pričakovanje vsake epizode, medtem ko bodo uživali ob gledanju igralske zasedbe. Povedal je, da se produkcijska ekipa trdo trudi ustvarjati nove in presenetljive ideje za gledalce.

Prihajajoča oddaja 'Šesti čut' bo premierno na sporedu 3. septembra ob 21. uri po KST. Oglejte si teaser tukaj;