Netflix je leto odprl z glasnim pokom, saj naj bi pretočni velikan realiziral še eno težko pričakovano serijo K-zombijev, 'All of Us Are Dead.'

Prihajajoča grozljivka Kdrama, ki temelji na istoimenskem webtoonu, spremlja zgodbo skupine študentov srednje šole Hyosan, ki so ujeti v kampusu, ki ga je prizadel zombi.

Medtem ko Netflix navdušuje oboževalce z motečimi in zanimivimi posnetki in napovedniki, je Korea Media Rating Board poudaril, da bo prihajajoča serija K-zombie morda bolj 'strašljiva' kot njeni predhodnici, 'Kingdom' in 'Squid Game'.Pričakuje se, da bo 'All of Us Are Dead' bolj intenzivna kot druge serije K-Zombie

Vsi smo mrtvi(Foto: Netflix Korea) Vsi smo mrtvi

V poročilu, ki ga citira Insight Korea, je organizacija, ki 'razvršča filme, videoposnetke in druge filme v ocene glede na starost', objavila rezultat pregleda ocen in ugotovila, da je dobila pet od sedmih ocen.

Omenjena kategorija vključuje nasilje, dialog, strah, droge in tveganje posnemanja.

Na žalost je korejski odbor za ocenjevanje medijev poudaril, da film 'Vsi smo mrtvi' morda ni primeren za 'mlade' zaradi svojih motečih prizorov, zlasti zombijev, ki napadajo ljudi in ubijajo z različnimi orožji.

Poleg tega je opozoril, da bi lahko imel 'škodljiv učinek', zlasti na mlade gledalce, saj vsebuje 'splošen kontekst nasilja, dialoga, strahu, mamil in nevarnosti posnemanja.'

Vsi smo mrtvi(Foto: Netflix Korea) Vsi smo še vedno mrtvi Vsi smo mrtvi(Foto: Netflix Korea) Vsi smo še vedno mrtvi

Naj spomnimo, na podlagi ocene organizacije, podane v drugih oddajah Netflix, je 'Hellbound' dosegel visoke točke v treh od sedmih kategorij: tematika, nasilje in groza.

Po drugi strani je 'Kingdom' dobil dve visoki oceni za nasilje in grozo, medtem ko je 'Squid Game' dosegel visoke točke v štirih kategorijah, kot so nasilje in provokativni prizori.

Netflix razkriva nove posnetke 'All of Us Are Dead'

Kljub obvestilu korejskega odbora za ocenjevanje medijev je več oboževalcev izrazilo navdušenje nad gledanjem filma 'All of Us Are Dead', še posebej zdaj, ko Netflix izdaja različne posnetke in napovednike, ki prikazujejo vpogled v serijo K-zombie.

Natanko tri tedne do težko pričakovanega dneva D je pretočni velikan predstavil nov video, ki bo nedvomno vzbudil zanimanje oboževalcev.

V primeru, da ste zgrešili: 'Vsi smo mrtvi', korejski remake 'Money Heist' in več kdram prihaja na Netflix to leto 2022

(Foto: Netflix Korea) Vsi smo še vedno mrtvi (Foto: Netflix Korea) Vsi smo še vedno mrtvi (Foto: Netflix) Vsi smo še vedno mrtvi

V napovedniku, ki traja 1 minuto in 30 sekund, je dijaku uspelo poklicati policijo in prijaviti napad zombija na srednji šoli Hyosan.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli Netflix Korea (@netflixkr)

Žal so policisti menili, da gre za potegavščino in študenta opozorili na posledice.

Vendar pa so policisti opazili, da se vedno znova pojavljajo enaki pomisleki, in so se odločili poklicati šolo in preveriti učence.

»Prišli nas bodo rešit. Morajo,« je omenil en študent – ​​posnetek prehaja, na katerem se dekle prelevi v zombija.

Na zaslonu je utripal stavek »Pomoč ne prihaja«, kar pomeni, da so študenti morda obtičali v kampusu, polnem pošasti, ki jedo meso.

Datum izida 'All of Us Are Dead' je predviden za 28. januar, kjer bodo nastopili glavni zvezdniki Yoon Chan Young, Park Ji Hoo, Jo Yi Hyun, Park Solomon in Yoo In Soo.

PREBERI VEČ: Netflixov 'All of Us Are Dead' vključuje Yoon Chan Young, Park Ji Hoona in druge, ki se borijo za preživetje v grozljivem izbruhu zombija

KDramastars je lastnik tega članka

Napisala Geca Wills