Svet Hallyu trenutno preplavlja čar 40-letnega igralca Jang Seung Joa, ki s svojo impresivno igro okrasi novo dramo JTBC 'Snowdrop', v kateri igrata Jung Hae In in BLACKPINK Jisoo.

V drami prevzame vlogo vodje Agencije za nacionalno varnostno načrtovanje, ki se vedno drži pravil in svojih načel ne bi ukrivljal nikomur. S tem je zagotovo pritegnil pozornost navijačev.

Če ga želite videti več, nadaljujte z branjem! Tukaj je nekaj dram Jang Seung Joa, ki jih ne smete zamuditi!1. 'Denarni cvet'

Kot mnogi drugi je tudi Jang Seung Jo začel kot igralec z veliko manjšimi vlogami. Leta 2017 je sodeloval z Jang Hyukom in Park Se Young v drami MBC 'Money Flower'.

Jang Seung Jo |(Foto: Jang Seung Jo Instagram)

Sledi zgodbi o inteligentni siroti, ki trdo dela in se zaljubi v žensko, ki sanja o ljubezni, čeprav sta si med seboj zelo različni.

Njegova vloga dediča prestižnega podjetja v drami je igralcu odprla številne priložnosti.

2. Poznana žena

Naslednje leto je bil skupaj z velikima zvezdnikoma Ji Sungom in Han Ji Minom izbran v tvN drami 'Familiar Wife'.

Pripoveduje o razpadajočem zakonu para, ki se nekega dne zbudi v drugi alternativni časovnici, popolnoma poročen z drugimi ljudmi.

MNOGO VAS ZANIMA: Jung Hae In in BLACKPINK Jisoojeva 'Snowdrop' se je vrnila iz vseskozi nizkih ocen in kritik

Poleg zanimivega zapleta in velikih glavnih zvezd je bromansa med Jang Seung Jo in Ji Sungom ena najbolj zabavnih za gledanje v drami.

Ali ste vedeli, da sta igralca po drami postala najboljša prijatelja v resničnem življenju?

3. Srečanje

Z drugo zvezdniško dramo se Jang Seung Jo pridruži drami, ki jo je režiral Park Shin Woo, s Song Hye Kyo in Park Bo Gumom.

'Srečanje' prikazuje ljubezensko zgodbo moškega in ženske, ki sta rojena v zelo različnih družbenih statusih, ki se kljub radovednim očem sveta zaljubita drug v drugega.

V drami je Jang Seung Jo igrala vlogo bivšega moža Song Hye Kyo, ki jo še vedno ljubi.

Stvari, ki jih morate vedeti o zvezdniku 'Snowdrop' Jang Seung Jo

Čeprav je igralec videti toliko mlajši od svojih let, Jang Seung Jo dejansko uživa v svojem življenju kot mož in oče dveh čudovitih otrok.

Jang Seung Jo in Lina(Foto: Jang Seung Jo Instagram)

Leta 2014 se je Jang Seung Jo poročil z Lino, članico skupine The Grace iz skupine SM Entertainment. Spoznala sta se po sodelovanju v istem muzikalu 'The Wolf's Temptation' leta 2011.

V primeru, da ste ga zamudili: 5. epizoda 'Snežnica': Jisoojev oče in Jung Hae se pogajata – ali bo zanj konec?

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli 장승조 (@ssangear1004)

S svojim mladostnim obrazom ga pogosto zamenjujejo, da je samski. A marsikdo ne ve, imata z ženo skupnega 4-letnega otroka. Poleg tega leto 2022 prihaja še en čudovit otrok.

Trenutno igralec krasi male zaslone kot načelni detektiv v drami JTBC 'Snowdrop' z Jung Hae Inom in BLACKPINK Jisoo. 'Snowdrop' se predvaja vsako soboto in nedeljo na JTBC in Disney Plus.