Zaščita pred soncem je obvezen pomemben korak v vaši rutini.Da, vsakodnevno nošenje kreme za sončenje vas lahko ohrani leta mlajši, po drugi strani pa vam lahko reši življenje in ni pomembno, koliko denarja trenutno porabite za druge izdelke za nego kože in lepoto, če ste če ne uporabljate kreme za sončenje, pogrešate najpomembnejši korak do zdrave kože.

Da boste vedno pokriti, je tukaj vodnik, ki vam bo pomagal najti popolno korejsko kremo za sončenje.

1. A'Pieu Pure Block naravna krema za sončenjeNa korejskih izdelkih boste veliko pogosteje videli izraz 'sončna krema', Pure Block pa je ljubka, bogata krema, ki vlaži. Hitro se vpije in za sabo pusti lepo svežo in navlaženo kožo. Ni belega odlitka, izdelek pa je ob nanosu na občutek svilnato gladek namesto masten. Ta izdelek ima vodoodporno različico, pa tudi gel za sončenje Aqua, ki je ob nanosu hladen. To je idealen prvi izdelek za začetnike korejske kreme za sončenje.

2. Goodal Mild Protect Fresh Sun Gel

Če vam ni všeč, kako dišijo ameriške kreme za sončenje, vam bo verjetno všeč ta od Goodala. To je gel, ki ni zelo gost, ampak učinkovit pri zaščiti kože pred soncem. Dodajte to zaščiti s 50 SPF in PA+++, ki sta zajeti UVA in UVB, dame in gospodje - in kmalu se boste starali nazaj.

3. Missha All Around Safe Block

Mastni tipi kože se bodo vprašali, kako so kdaj živeli brez Safe Block, ki vsebuje zeleni čaj in izvleček čajevca, da preprečita masten občutek. Prav tako je zelo vlažilna in vonj je blag, a prijeten. Ustvarjen je tako, da zadrži vodo in znoj, zato ga je res dobro hraniti v torbi in vzeti na plažo.

4. COSRX Aloe pomirjujoča sončna krema

Če imate rdečico tudi, ko niste na soncu, je pomirjujoča sončna krema Aloe najboljša za vas. Počuti se lahek in se hitro vpija, nanj se lahko zanesete za popolno zaščito pred UVA in UVB žarki, tako kot drugi na tem seznamu. In ne pozabite, da je ponovna prijava prav tako pomembna, kot da jo najprej nosite – eno od teh imejte v torbici, pripravljeno je!

5. Kot da sem 5 blaga krema za sončenje

Ta izdelek je popolna izbira za jesenske in zimske mesece, saj lahko preprosto preskočite svojo vlažilno kremo in jo uporabite kot zadnji korak. Ima blag botanični vonj, zaradi katerega se boste ves dan počutili sveže. Ta krema za sončenje je pravzaprav ena mojih najljubših, ki sem jih preizkusila že dolgo časa. Preprosto ljubka krema za sončenje podjetja K-beauty Company Like I'm Five the Mild Sunscreen je primerna za občutljivo kožo, saj je blaga za uporabo na obrazu.