17. epizoda 'Vincenzo' je končno izpadla po presenetljivem premoru v poskusu, da bi bila še boljša, kot so trdili voditelji oddaje. Zdaj, ko so do 20. in zadnje epizode ostale le še tri epizode, so preobrati kriminalno-komične serije zagotovo postali toliko bolj zanimivi.

17. epizoda 'Vincenzo' je bila predvajana na tvN v Južni Koreji 24. aprila ob 21. uri. KST in istega dne je postal na voljo mednarodno na Netflixu ob 11. uri po vzhodnem času.

'Vincenzo' Epizoda 17: Kratek povzetek

Pred premorom so bili oboževalci deležni prizorov, ki so brez dvoma pokazali, da je naslovni lik Song Jong Kija neizmerno lačen maščevanja, ker je bila njegova biološka mati umorjena po ukazu izvršnega direktorja Babel Jang Joon-wooja, ki ga igra Ok Taec-yeon in Odvetnik Woosang, Chong Myung Hee, ki ga igra Kim Yeo-Jin. Čakanje na to, kaj bo naredil naslednje, je bilo popolno morilec, saj je predstava šla v kratek premor.Predogled fotografij je razkril, da bo Vincenzo obiskal Joon-woojevega brata Jana Han-sea na hokejskem drsališču. Oba naj bi sklenila dogovor, da bi uničila Joona Wooja.

V primeru, da ste ga zamudili: Ikonični trenutki iz 17. epizode 'Vincenzo', ki jih preprosto ne moremo pozabiti

Je Vincenzo umrl?

Epizoda je veliko boljša. Takoj se je odprlo strelom, krikanju in krvi. Vincenzo se očitno maščevalno 'ubija' tistim, ki stojijo za umorom njene mame, čeprav si vzame nekaj minut za streljanje na vsak kozarec in pripomočke, da najprej poveča napetost v sobi, nato pa spregovori o tem, zakaj ne bi ubil. le zato, ker bi bilo to prehitro in ne 'počasne smrti', ki si jo zaslužijo.

Deloval je, kot da odhaja, vendar se je vrnil, da bi streljal v uho gospoda Janga – da bi mu dal predogled, kaj nekega dne pomeni počasna smrt.

Morda bi vam bilo všeč tudi: Go Ah-sung, Yoon Kye-sang se združita za 'Crime Puzzle': vse, kar vemo doslej o novem Webtoonu

Zgodilo se je še marsikaj (v resnici nočemo vsega posredovati, ker verjamemo, da bi ga morali gledati), vendar se je oddaja končala z), a se je oddaja končala s tem, kako se je začela – Vincenzo drži pištolo; tokrat le proti Janu Han-seu (očitno tako kot njegov brat kača!) pri streljanju. Jan Han-seo je mislil, da je prvi potegnil pištolo, vendar je bil Vincenzo prehiter, ker je glavni lik že treniral svoje strelno orožje, preden ga je Han-seo sploh lahko usmeril.

Tik sredi soočenja pa so oblasti prišle aretirati Vincenza.

Ker so ga oblasti obkrožale, je Vincenzo močno razmišljal, ali naj še ustreli, in ko se je končno odločil, da bo, je bil on tisti, ki je bil na koncu ustreljen.

Strel je šel skozi le nad rameni ... a kdo ve, če je bil strel usoden? Oboževalci bodo to izvedeli v naslednji epizodi!

Pregled 17. epizode 'Vincenzo', datum izdaje 18. epizode

Oboževalci nad nocojšnjo epizodo zagotovo niso bili razočarani. Nekateri so celo na svojih družbenih omrežjih objavili, kako intenzivna je bila epizoda in kako jih je ta epizoda vzbudila. Drugi so dejali, da se je čakanje preprosto izplačalo, saj jih je 17. epizoda stresla, dolgo po tem, ko so jo končali. Odzivi so od vsepovsod po svetu in v svojem izbranem jeziku so oboževalci epizodo pohvalili, da je oh-tako dobra.

Še dobro, oboževalcem ni treba čakati tako dolgo na naslednjo. 18. epizoda bo izšla v nedeljo, 25. aprila.

Morda bi vam bilo všeč tudi: Status razmerja Shin Min A 2021: Kakšno je zdravstveno stanje Kim Woon Bin?

Za več novic in posodobitev o K-dramah, K-filmih ter slavnih osebnostih imejte svoje zavihke odprte tukaj na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

Napisala Annie Dee.