Preden pokažeta svojo kemijo v svoji novi pravni drami 'Big Mouse', Lee Jong Suk in YoonA iz SNSD-ja pokažeta svojo vizualno podobo in popolno podobo v novi slikovni reviji.

YoonA iz SNSD in Lee Jong Suk Stun v novem slikovnem videu

Revija Elle Korea je za svojo številko marca 2022 prisluhnila Lee Jong Suku in YoonA iz SNSD. Znani po tem, da sta certificirana obračanja glave, sta zvezdnika izžarevala močno karizmo na svojih slikovnih posnetkih za modno revijo.

SNSD Yoona(Foto: Elle Korea Instagram)
SNSD Yoona

Zvezdnika trenutno sodelujeta pri svoji prvi dramski skupini, 'Big Mouse', znani tudi kot 'Big Mouth'.Na fotografijah, ki jih je objavila revija Elle Korea, so se glavni igralci oblekli v Prada in Miu Miu ter dokazali status modnih ikon.

Lee Jong Suk(Foto: Instagram Elle Korea)
Lee Jong Suk

Igralec 'W' je takoj šel snemati 'Big Mouse', potem ko je končal delo na svojih prihajajočih akcijsko-pustolovskih filmih 'Decibel' in 'The Witch 2'.

Medtem je revija objavila del intervjuja s korejskim srčnim izbrancem.

MORDA BI VAM BILO VŠEČ TUDI: 'Decibel' z Lee Jong Sukom, Kim Rae in Cha Eun Woo v glavni vlogi spusti prve fotografije + film prejme eksplozivno naložbo v filmsko industrijo

Ko so ga vprašali o njegovi vlogi Parka Chang Hoa v filmu 'Big Mouse', je Lee Jong Suk dejal, da želi pokazati nekoliko drugačno plat njega, kar nakazuje novo preobrazbo.

Elle Korea je objavila teaser intervjuja Lee Jong Suka in YoonA

Lim YoonA, ki naj bi zaznamovala svojo 15. obletnico debitantskega nastopa, je povedala, da čuti, da vpliv vpliva na njeno delovanje, bodisi v igranju ali nastopanju na odru kot članica Girls' Generation. Dodala je, da se ji je v letu 2021 zgodilo marsikaj, zaradi česar je zrasla kot oseba.

SNSD Yoona(Foto: Instagram Elle Korea)
SNSD Yoona

Lee Jong Suk in Lim YoonA imata svoj čar, ko nastopata v dramah. Oba izkazujeta naklonjenost do igranja. Moškega zvezdnika so nato vprašali, kakšne dosežke mu daje igranje, in odgovoril je: 'Občutek dosežka izhaja iz dejstva, da obstajajo ljudje, ki me podpirajo. Želja po poplačilu jim (navijačem) raste.

Lee Jong Suk(Foto: Instagram Elle Korea)
Lee Jong Suk

Igralka 'Hush' je iskreno odgovorila z besedami: 'Podpora, ki sem jo do sedaj prejela, me je močno spremenila. Po odigrani vlogi se počutim, kot da si v glavi kopičim še en del podatkov o ljudeh.'

Celoten intervju YoonA in Lee Jong Suka za revijo lahko najdete v prihajajoči marčevski številki Elle.

'Big Mouse' naj bi bil na sporedu v prvi polovici leta 2022.

V primeru, da ste ga zamudili: Mojstri romantike KDrama Lee Jong Suk, Kim Seon Ho, Kang Ha Neul in Jung Hae In bodo spoznali gledalce s svojimi prihajajočimi filmi in dramami

Ste navdušeni nad dramsko ekipo Lee Jong Suka in SNSD YoonA? Delite svoje komentarje z nami!

Če želite več posodobitev korejske drame in slavnih oseb, imejte svoje zavihke odprte tukaj na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

To je poročal Shai Collins.