Oboževalci bodo videli več Kim Sae Ron, ko se bo vrnila na velika platna, potem ko je bila izbrana za enega od glavnih likov v novem filmu 'Vsak dan'.

Igralka 'Leverage' je med vzhajajočimi zvezdami Južne Koreje, katere nesporen šarm in spretnosti očarajo gledalce.

Zdaj naj bi prevzela novo vlogo ene od glavnih zvezdnic v najstniškem romantičnem filmu.Kim Sae Ron je potrjena za glavno vlogo v korejskem filmu Vsak dan

Kim Sae Ron(Foto: Instagram Kim Sae Ron)

Njeno vodstvo, Gold Medalist, je objavilo novico in potrdilo nastop igralke v prihajajočem filmu.

Poleg tega je agencija Kim Sae Ron razkrila tudi, da se je produkcija začela snemati.

PREBERI VEČ: Kim Sae Ron je potrdila, da bo igrala v dramski posebni oddaji KBS 2021 'Ženska iz palače'

Igralska zasedba in povzetek 'Vsakdanjega'

Prihajajoči film temelji na istoimenskem spletnem filmu Kakao Page, ki prikazuje zgodbo najstniških romanc in prijateljstev.

V drami 21-letna igralka prevzame lik Han Yeo Wool, 17-letne srednješolke, ki se je zaljubila v svojega starejšega.

Gledalci so lahko pričakovali tudi srčno utripajoče prizore med igralsko zasedbo, saj ponazarja vznemirjenje prve ljubezni in globoke povezanosti, ki ju je vsak doživel v srednješolskih letih.

Poleg tega so številni mediji poročali tudi, da se Kim Sae Ron pridruži vrsta obetavnih igralcev, vključno z Ryuom Eui Hyunom, ki bo igral Kwon Ho Jae, največjo simpatijo Han Yeo Woola.

Poleg tega je v zasedbi 'Everyday' tudi Lee Chae Min, ki bo upodobila prijateljico iz otroštva glavne ženske uloge Oh Ho Soo in Choi Yu Joo kot Kim Joo Yeon, najboljšo prijateljico Han Yeo Woola.

Veliki šaman Ga Doo Shim Zvezdnik Nam Da Reum opisuje Kim Sae Ron kot 'skrbno Noono'

(Foto: Cocoa TV SNS)

Novi film Kim Sae Ron 'Everyday' je njen povratni projekt na velika platna, potem ko je leta 2018 igrala v filmu 'Ordinary People'.

Trenutno ustvarja razburjenje v industriji, saj skupaj z Nam Da Reumom igra Ga Doo Shim, srednješolko z nadnaravnimi močmi v filmu Kakao TV The Great Shaman Ga Doo Shim.

Pred premiero serije Nam Da Reum deli svoje izkušnje dela z 21-letno igralko.

Omenil je, da imata oba udoben delovni odnos, ki se je res izkazal na platnu.

'Kim Sae Ron noona je na snemanju dobro skrbela zame, zato sem lahko delovala udobno. Ona je le dve leti starejša od mene in sva na podobni poti, zato sva imela podobne skrbi in se o njih pogovarjala na snemanju. Sramežljiv sem, a sem bil hvaležen, saj se je zelo trudila,« je pojasnil po poročanju medijev.

'Vsak dan' je eden njenih letošnjih projektov, ki prihajajo. Poleg tega je igrala tudi kot 2021 KBS za kratkometražno dramsko posebnost 'Those Women'.

Kim Sae Ron bo skupaj s Seo Eun Young, Jung Da Eun in Lee Ha Young sodeloval pri prihajajoči zgodovinski drami.

V specialki KBS je Kim Sae Ron prevzela vlogo dvorne dame K So Ssang, ki je v palači preživela 14 let svojega življenja.


V primeru, da ste ga zamudili: 'Excellent Shaman Ga Doo Shim' spusti prvi teaser, v katerem sta glavni zvezdnici Kim Sae Ron in Nam Da Reum kot srednješolca

KDramastars je lastnik tega članka

Napisala Geca Wills