Za U-Kiss's Jun je naporen čas z novo dramsko serijo in novo sliko za revijo Star1. Med snemanjem je imel tudi priložnost za intervju in se zabaval med snemanjem filma 'Good Casting'.

Pevec, ki je postal igralec, Jun trenutno nastopa v drami SBS, v vlogi Kang Woo Won, iskane vzhajajoče zvezde z zaničljivim odnosom do svojega osebja. Za zabavne namene potuje v dve državi, Korejo in Tajvan, vse to organizira njegova agencija. Ni vedel, da njegov pomočnik opravlja nezakonite posle.

Kang Woo Won je znan in vodi zelo veličasten življenjski slog. Spozna Im Ye Eun, ki ga igra Yoo In Young, in podaljša pogodbo z višjim honorarjem za talente. Ye Eun je eden od agentov NIS. Dodeljena ji je, da spremlja Woo Won glede kakršne koli vpletenosti v nezakonite transakcije. Prejšnji pomočnik je pobegnil s čipom, ki je za njihove sovražnike označen kot VIP. Ljudje, ki potrebujejo žeton, so mislili, da ga ima Woo Won, in so ga označili kot želenega za svojo mafijsko skupino.U-Kiss's Jun sodeluje z igralko Yoo In Young z razliko v starosti. Čeprav to nikoli ni pomembno, saj njihova kemija dobro deluje na zaslonu. V svojih številnih skupnih prizorih prikazujeta smešna dejanja.

V enem od prvih prizorov v filmu 'Good Casting' je Jun pokazal svojo smešno plat, ko je In Young uničil njegovo garderobo in razkril njegovo golo telo, čeprav so zasebni deli pokriti za javni ogled, kot to zahteva cenzura.

Ko so ga vprašali o njegovi reakciji, je Jun povedal, da ni imel dovolj časa, da bi se pripravil in je moral pohiteti, da bi izboljšal svojo postavo, in dodal, da to obžaluje. Jun je tudi povedal, da je moral v filmu 'Good Casting' zapustiti svojo podobo in se prepustiti. Nato je act-dol razkril, da bodo gledalci videli veliko njegove energične in smešne plati, ki je v preteklosti še niso videli.

V drugem prizoru sta bila oba lika ugrabljena, Juna pa udarili v glavo. Yoo In Young je bil prestrašen in je pomislil, kako bodo pobegnili, glede na to, da so bili blizu smrti, saj so jih ugrabili njihovi ugrabitelji. Na srečo sta ju rešila druga agenta, Kim Ji Young in Choi Kang Hee.

Jun je v kompletu obkrožen s starejšimi. Povedal je, kako hvaležen je, da je zaigral ob Yoo In Young, in povedal, da se je prva približala njemu in mu olajšala ravnanje. Jun je dodal, da se dobro razumeta, da se na snemanju začneta smejati že samo ob pogledu na obraz.

Intervju se je nadaljeval o njegovem nastopu v 'Swag Age'. Jun je svojim oboževalcem, ki so ga imeli radi kot glasbeno zvezdo, z veseljem priznal svoje ime Joon Young. Dodal je, da želi biti kot veteranski zvezdnik Hwang Jung Min, ki ima dolgoletno kariero in preklaplja naprej in nazaj na platnu, odru in televiziji.

Vsak ponedeljek in torek zvečer bodite pozorni na več smešnih prizorov v oddaji 'Good Casting' z Junom iz U-Kiss in ostalo zasedbo!