V filmu 'Here comes Jang Bo Ri' je Keum Bo Ra udaril Han Seung Yeona po hrbtu.

Na 8thepizoda vikend drame MBC 'Here comes Jang Bo Ri', ki je bila predvajana 4. majath, Keum Bo Ra, ki ima izjemne težave s prehrano, je imel hčer Ka Eum (igra jo Han Seung Yeon), ki je končala študij v ZDA in se vrnila.

Han Seung Yeon se ni vrnila iz elitnega študija v tujini, ampak je bil to trud Keum Bo Ra, ker je bila tako neumna in jo je poslala na pol na silo. Tudi Han Seung Yeon je opustil to in je opravil plastično operacijo, da bi se vrnil v državo.Han Seung Yeon je šel skozi veliko operacijo, Keum Bo Ra in Oh Chang Suk pa sta bila v veliki meri presenečena. Han Seung Yeon je opustila študij in se za vedno vrnila in ker je zapravljala denar levo in desno, je bilo vsaj deset vozičkov, da je naložila vse, kar je kupila. Keum Bo Ra je bila tako razburjena, da je začela premagati Han Seung Yeona.

Han Seung Yeon je bila tako polna sebe, da je mislila, da jo imajo vsi moški na svetu radi. Je polna razkošja in uporablja njegovo mamo Hwa Yeon (igra jo Geum Bo Ra) kot vir denarja in je najmlajša hči, ki vedno povzroča težave.

Ta prizor je bil posnet na mednarodnem letališču Incheon in Keum Bo Ra je nekajkrat udaril Han Seung Yeona po hrbtu, medtem ko so igrali mačko in miško, da bi ustvarili prizor.

Po končanem igranju je Han Seung Yeon dejal: 'Z igro sem lahko končal zaradi starejših igralcev, ki so prišli na snemanje kot moja družina. Čutil sem, da se moram še bolj potruditi« in se nasmehnil.

V prihodnosti bo Han Seung Yeon našel delo, ki mu je všeč, in razburil Dong Hooja (igra ga Han Jin Hee) in Hwa Yeon, saj bo pokazal novo plat sebe.