Še en akcijski K-film, 'Yaksha: Neusmiljene operacije,' je bil premierno prikazan na Netflixu lani 8. aprila. Za tiste, ki filma še niste videli, so to razlogi, zakaj ga morate dodati na svoj seznam za spremljanje.

Nadaljujte z branjem članka!

Zaplet 'Yaksha: Neusmiljene operacije'

Če iščete novo pustolovščino in vznemirljiv zaplet z vpletenimi vohuni in slabimi fanti, bi moral biti 'Yaksha: Neusmiljene operacije' zdaj na vašem seznamu za spremljanje. Ta korejski vohunski akcijski film režiserke Na Hyeon ponuja različne žanre, ki bodo nahranili vašo radovednost glede faze razvoja današnjih filmskih zapletov.Jinyoung(Foto: Netflix Korea Instagram)
Jinyoung iz GOT7 je odmeven agent v posnetkih 'Yaksha: Neusmiljene operacije'

Gre za akcijski triler, ki prikazuje vpletenost moči in umazanih operacij pod mizo v politiko.

Skozi leta je bila Južna Koreja aktivna pri ustvarjanju vsebin visokega kalibra, naj bo to v dramah ali filmih. Napredovali so pri ustvarjanju akcijskih žanrov, ki vključujejo veliko ustvarjalnosti in novih močnih izkušenj, ki bodo gledalce navdušile.

(Foto: Netflix Korea Official Instagram)
GOT7 Jinyoung, Park Hae Soo, Sol Kyung Gu, Yang Dong Geun, Lee El, Song Jae Rim

MNOGO VAS ZANIMA: Teaser 'Yaksha: Brezobzirne operacije': GOT7 Jinyoung, Park Hae Soo, še naprej, ko izbruhne vojna

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli Netflix Korea (@netflixkr)


Po besedah ​​an Članek, Pripoved 'Yaksha: Neusmiljene operacije' je zavita s močnim streljanjem, drznimi kaskadi in liki, ki prikazujejo krvavo bitko.

Tandem Ji Kang Ina in Han Ji Hoona

Ji Kang In (Sol Kyung Gu) je poveljnik tajne operativne skupine NIS v Shenyangu na Kitajskem. Imenuje se tudi Yaksha. Med eno od svojih operacij se je srečal s Hanom Ji Hoonom (Park Hae Soo), ki ga prepeljejo na Kitajsko, da opravi posebno preiskavo, kjer se pogumno sooči z Ji Kang Inom.

Neusmiljene operacije Yaksha(Foto: Netflix Korea Instagram)

Čeprav sprva drug na drugega nista imela dobrega vtisa, sta Han Ji Hoon in Ji Kang In odkrila, da potrebujeta drug drugega za močne operacije proti svojim sovražnikom. Ko so se še naprej borili, so razvili trden tandem, ki so ga celo gledalci, ki so bili priča filmu, pohvalili Sol Kyung Gu in Park Hae Soo za njuno močno prisotnost kot prijatelja v filmu.

Zvezdniška in večnadarjena zasedba

Gledalci bodo imeli priložnost videti nekaj svojih najljubših korejskih igralcev v enem kadru. Poleg akcijskega žanra je film poln briljantnih zvezdnikov, ki so priznani po svoji profesionalnosti v igri.

Neusmiljene operacije Yaksha(Foto: Netflix Korea Instagram)

Na tem razburljivem potovanju so se združili nagrajeni igralec Sol Kyung Gu, igralec 'Squid Game' Park Hae Soo, Lee El, Yang Dong Geun, Song Jae Rim in idol igralec Park Jinyoung. Vsak njihov lik igra pomembno vlogo, ki bo pomagala pri odkrivanju resnice.

Pretočite 'Yaksha: Neusmiljene operacije' na Netflixu zdaj.

V primeru, da ste ga zamudili: Jinyoung iz GOT7 je izbran kot odmeven agent v filmu 'Yaksha: Neusmiljene operacije'

Imate kakšne pripombe? Delite jih z nami!

Za več novic in posodobitev o K-dramah, K-filmih ter slavnih osebnostih imejte svoje zavihke odprte tukaj na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

To je napisal Shai Collins.