Vsak mesec je mesec ljubezni, če gledate pravo romantično dramo!

Nekako čarobno je, kako je vsak izmed nas, ki živi na različnih koncih sveta, povezan in se zanima za gledanje korejske vsebine. Včasih želimo prenehati z gledanjem, a smo ugotovili, da iščemo več epizod in serij za ogled.

Ko fangirlling nadaljuje, je tukaj seznam romantičnih korejskih spletnih dram, ki bi jih morali začeti gledati danes!'Bodi pozitiven'

Član EXO Kyungsoo je končno odpuščen iz vojske. In zdaj, ko se je vrnil, je to tudi vaša priložnost, da si ogledate njegovo romantično komično kratko serijo z naslovom 'Bodi pozitiven'.

Pripoveduje zgodbo o Hwanu Dongu (Kyungsoo), ki se pripravlja na svoj diplomski projekt kot filmski smernik in si želi v prihodnosti postati režiser. Ko pa se trudi izpolniti svoje zahteve, prosi za pomoč svojo nekdanjo punco Bang Hye Jung (Chae Seo Jin), da bi igrala glavno vlogo v njegovem projektu.

'A-TEEN'

To je bilo osredotočeno na skrbi in ljubezenske zgodbe najstnikov. Med pripravami na SAT (vstopni izpit na fakulteto) v tej seriji doživijo veliko, zrelost teh najstnikov bo prikazana, ko premagujejo svoje strahove, medtem ko iščejo stvari, ki si jih želijo v življenju. Ogledate si lahko njeno 1. in 2. sezono!

Vsekakor je treba gledati spletne drame. Eden od glavnih parov v drugi sezoni (Naeun iz APRIL in Bo Min iz Golden Child) ima veliko srčno utripajočih prizorov, poleg tega pa je bilo zabavno gledati tudi druge like, ki prikazujejo čiste in pristne vloge najstnikov.

'Videm tvoj MBTI'

Sveže s seznama je prihajajoča spletna drama, v kateri igrata Hyunjae iz skupine The Boyz in čudovita manekenka Choi Yeon Soo. 'I Can See Your MBTI' je najnovejša najstniška romantična drama, ki vam jo je predstavil SBS Entertainment. Govoril bo o temi MBTI (Myers-Briggs Type Indicator), priljubljenega osebnostnega testa med generacijo Z.

Vidim vaš MBTI(Foto: SBS Entertainment)

Gledalci bi se morali veseliti zaslonske kemije glavnih voditeljev. To bo tudi zaznamoval, Hyunjaejev igralski prvenec!

Preberite tudi: Boyz Hyunjae in Choi Yeon Soo bosta igrala kot glavna igralca v novi spletni drami 'I Can See Your MBTI'

'Fling priročne trgovine'

Te spletne drame z zvezdami bo zagotovo zabavno gledati. Nekateri vaši najljubši idoli so bili del te spletne serije. Začenši od Kim Dong Hyuna iz AB6IX, Jaehyuna iz Golden Child, Subina iz VICTION in Wooseoka iz PENTAGON. Igrali bodo kot glavni moški in igralka Choi Ji Soo kot glavna ženska. Zagotovo boste uživali ob gledanju te sladke, a kaotične drame!

'En lep teden'

Igrajo Lovelyz Jisoo kot Da Eun in bivši Shin Jun Seop iz MYTEEN kot Han Jung Woo. Ta spletna drama vam bo med gledanjem dala veliko metuljev v trebuhu. Poleg sladkih kretenj Han Jung Wooja proti Da Eunu vam bo ta serija povedala več o življenjskih težavah, ko ste idol. Na voljo so tudi razburljivi prizori, ki se jih veselite! 'One Fine Week' je vreden ogleda, če iščete očarljivo ljubezensko zgodbo.

To je le nekaj starih in novih spletnih dram, ki jih lahko gledate kadar koli in kjer koli. Skozi te serije boste začutili ljubezen, ki vam jo lahko dajo samo tovrstne vsebine. Zato raje začnite gledati zdaj!

Preberite tudi: Park Seo Joon, Cha Eun Woo in še več: Igralci s stripom podobnimi vizuali so naslednja velika stvar v sceni K-drame

Preberite tudi: Kim Doyeon in Kim Minkyu sta ujeli v edinstveno romanco v filmu 'Pop Out Boy'

Katero od teh spletnih dram bi si radi ogledali? Sporočite nam v komentarjih!

Za več novic in posodobitev iz K-drame, K-filma ter slavnih oseb, imejte zavihke odprte tukaj na Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

Napisal Shai Collins.