Prihajajoča zgodovinska drama Tajni kraljevi inšpektor je izdal prve posnetke oddaje s Kim Myung Soojem, igralec pa je v tradicionalni korejski obleki videti popolnoma neverjetno!

L of INFINITE ali Kim Myung Soo je pripravljen za nastop v prihajajoči zgodovinski drami Tajni kraljevi inšpektor poleg Kwona Nare.

Glede na azijski Wiki, Tajni kraljevi inšpektor je postavljen proti koncu obdobja Joseon, kjer se je Sung Yi-Gyeom (Kim Myung Soo) uvrstil na prvo mesto na državnem izpitu. Zdaj dela na Hongmungwanu (administrativni in raziskovalni oddelek). Za svoje življenje nima cilja ali ambicij. Nekega dne so Sunga Yi-Gyeoma ujeli pri igrah na srečo.Za kazen ga dodelijo na delo tajnega kraljevega inšpektorja. Njegova naloga je izkoreniniti nezakonita dejanja in korupcijo javnih uslužbencev. Svojo novo službo opravlja s Hong Da-In (Kwon Nara) in Park Chun-Sam (Lee Yi-Kyung). Hong Da-In je inšpektorica in rešuje primere s Sung Yi-Gyeomom. Park Chun-Sam je služabnik Sung Yi-Gyeoma.

Park Chun-Sam je zgovoren, ljubeč in jokljiv. Medtem je Sung Yi-Beom (Lee Tae-Hwan) Sung Yi-Gyeomov mlajši polbrat. Njegov oče je plemič, mati pa sužnja. Zaradi nizkega socialnega statusa njegove matere ga oče ne sprejema kot svojega pravega sina, določene priložnosti pa mu tudi onemogočajo. Nasprotuje svojemu starejšemu polbratu Sungu Yi-Gyeomu.

Fotografije, ki jih je izdal KBS2, izražajo dvojnost lika Kim Myung Sooja, kjer ima tako resen videz kot tudi komičen izraz in nenehno preklaplja med obema. KBS2 je pred tem izdal posnetke glavne ženske v drami Kim Myung Soo, Kwon Nara, ki jo prikazujejo kot čudovito, a ostro gisaeng.

Pomaknite se navzdol in si oglejte fotografije tukaj!

eno(Foto: Naver) (Foto: Naver)

Kim Myung Soo (rojen 13. marca 1992), poklicno znan kot L, je južnokorejski pevec in igralec. Debitiral je kot vokalist fantovske skupine INFINITE leta 2010 in njene podskupine Infinite F leta 2014. Woollim Entertainment je zapustil avgusta 2019, vendar je še vedno član skupine.

Junija 2010 je L uradno debitiral kot vokalist in vizual fantovske skupine INFINITE. Leta 2011 je debitiral v japonski drami Jiu Keishicho Tokushuhan Sousagakari , ki je bil julija predvajan na TV Asahi. Leta 2012 je bil uvrščen v tvN-jevo romantično humoristično serijo Cvetlični trak kot kitarist rock skupine. Igral je tudi v MBC-jevi sitcom Kaj je narobe, mama? .

15. maja 2013 je L izdal knjigo foto esejev z naslovom L's Bravo Viewtiful , ki prikazuje fotografije, ki jih je posnel na 93-dnevnem potovanju. Knjiga je bila uspešnica in je dosegla prvo mesto v prednaročilih v spletnih knjigarnah, kot sta YES24 in Kyobo.

Leta 2016 je L dobila vlogo v korejsko-kitajski spletni drami Moj Catman . Igral je tudi v dramski specialki Dan potem, ko sva se razšla , njegova prva glavna vloga.

Leta 2017 je L igral v zgodovinski drami MBC Cesar: Lastnik maske . Njegova upodobitev navadnega človeka, ki stoji namesto kralja, si je prislužila odobravanje gledalcev, MBC Dramanet pa ga je junija razglasil za igralca meseca.

Leta 2018 je L igral v pravni drami Gospa Hamurabi, ki je upodobila sodnika. Njegov nastop v seriji je bil dobro sprejet, kar mu je prineslo večje priznanje. Leta 2019 je L igral v fantastični romantični drami Angel's Last Mission: Love. Avgusta 2019 je L zapustil Woollim Entertainment.

Leta 2020 L igra v fantastični romantični drami Meow, Skrivni fant, ki se spremeni v človeka.

Oboževalci so navdušeni, da bodo videli Kim Myung Soo v novi vlogi v tej prihajajoči drami, in komaj čakajo, da bo oddaja kmalu na sporedu!

Za več novic o K-Drami in slavnih osebah imejte odprte zavihke tukaj na KDramastars.

V lasti KDramastars

Avtor Ishani Sarkar