Šokiran in nejeveren je telefon vseboval slike njenega moža Lee Tae Oha s prijatelji in neznano žensko v letovišču. V drugi epizodi 'The World of The Married' je Ji Sun Woo odkrila, da so njeni najbližji prijatelji vedeli za skrivnostno afero njenega moža. Počutila se je izdano in prizadeto. Nato je mlado damo prepoznala kot Yeo Da Kyung, hčerko svojega potrpežljivega in bogatega poslovneža.

Vsa družina se je udeležila Tae Ohove zabave. Sun Woo je od daleč strmel v Da Kyunga. Onamislila ubiti moža, a se je njen sin zavedel in se prebudil iz njene domišljije. Nadaljevala je s praznovanjem in pripravila torto za Tae Oh. Med svojim rojstnodnevnim govorom je Tae Oh izrekel priznanje vsem njihovim gostom. Zahvalil se je tudi svoji ženi Sun Woo za organizacijo dogodka

Ob koncu svojega govora ji je rekel 'ljubim te' in vsi so se razveselili. Sun Woo se je približal Tae Ohu na sredini in ga poljubil. Da Kyung je videl gesto zakonskega para in se obrnil. Sun Woo je bilo slabo zaradi vsega, kar se je zgodilo v samo enem dnevu, zato je odšla domov zgodaj, Tae Oh pa je pustila z obiskovalci in njunim sinom Lee Joon Youngom.Medtem ko je bil Sun Woo odsoten, je Tae Oh dobil priložnost, da se pogovori z Da Kyungom. Spoznala sta se na vrtu, pri čemer se je Da Kyung razburil zaradi sporočila Tae Oha za svojo ženo. Vendar je pojasnil, da je naredil lažna dejanja, da bi ljudem in Sun Wooju pokazal, da mu je mar. Da Kyung mu je zagrozila, da bo končal zakon, sicer bo to storila sama. Tae Oh je Da Kyunga prepričal, naj mu da čas. Pritegnil je k njej in Da Kyungu dal intimen poljub.

Ko je prišla do svoje sobe, je Sun Woo vzela kovček in spakirala vsa Tae Ohova oblačila. Načrtovala je, da bo Tae Oh zapustila hišo. Veliko stvari ji je prišlo na misel. Nenadoma je prišel Joon Young s Sul Myung Sookom. Joon Young je odšel v svojo sobo in zaspal.

Sun Woo se je soočil z Myung Sookom glede njenega poznavanja tajne afere Tae Oh in zavpil nanjo, ker ji ni povedala resnice. Myung Sook je prosil za odpuščanje, vendar brez uspeha, zaradi česar je odšla. Odšla je v sobo Joona Younga in se spomnila, da želi svoj baseball kamp preživeti z očetom. Sun Woo se je počutila bolj zmedeno, ali bi se prebila z brcanjem Tae Oha iz hiše ali ne. Tae Oh je prišel pozno zvečer pijan in šel naravnost spat.

Naslednje jutro je Sun Woo pripravil zajtrk in pozdravil Tae Oha. Ni omenila, da je vedela za njegovo afero. Njegovemu sinu je pustila, da uživa v dejavnosti z očetom. Sun Woo je šel v službo, medtem ko je Tae Oh spremljal njunega sina v nočni baseball kamp.

Kasneje popoldne je Sun Woo sprejela novega pacienta v svoji kliniki, nikogar drugega kot moževega ljubimca: Da Kyunga. Zahtevala je zdravniški posvet. Sun Woo je bil presenečen, ko jo je spoznal, vendar se je pretvarjala, da ne ve ničesar o Da Kyungovi aferi z možem. Myung Sook je videl, da je Da Kyung odšel v kliniko Sun Wooja.

Da Kyung je povedala, da se počuti slabo, šibko, nima apetita in da jo telo boli. Sun Woo je vzela vzorec krvi, da bi preverila morebitne okužbe in jo prosila za test urina. Sun Woo je Da Kyunga vprašal, ali je spolno aktivna in se trenutno s kom vidi. Da Kyung je potrdila, da je v razmerju s poročenim moškim. Sun Woo se je zdržala in nadaljevala s svojimi zapiski. Da Kyung je nadaljeval, da moška žena ne ve za njuno razmerje.

Sun Woo je vstal in opravil test nosečnosti z Da Kyungovim urinom in je bil pozitiven. Počutila se je šokirano. Da Kyungu je povedala o svoji nosečnosti. Da Kyung je bil osupel in se je šel pogovorit z ginekologom. Myung Sook je šel v pisarno Sun Wooja in povedal, da je Da Kyung zahteval splav.

Tae Oh in Joon Young sta se vrnila iz baseball kampa. Sun Woo je za večerjo skuhala zrezek in se z družino veselo pogovarjala o bejzbolu.

Naslednje jutro je Sun Woo čakal Tae Oha za zajtrk. Soočila se je z njim glede njegove afere, vendar je to le zanikal, dokler Myung Sook, ginekolog, ni kontaktiral Tae Oha in mu povedal, da je Da Kyung noseča.

Tae Oh je zapustil njihovo hišo in povedal Sun Wooju, da je treba opraviti nujne stvari.