Ne samo, da v filmu 'Oh My Venus' So Ji Sub igra postavnega fizičnega trenerja in Shin Min Ah, ki igra njegovo neustrezno ljubezensko zanimanje, tudi preostala igralska zasedba se lepo oblikuje.

V filmu 'Oh My Venus' So Ji Sub igra zvezdnega trenerja Kim Young Hoa. Shin Min A igra razburjenega, neumnega odvetnika Kang Joo Euna. Nekoč je bila znana po svojem vitkem dobrem videzu, a se je že od srednje šole močno zredila. Ker je izgubila samozavest in se soočila z zdravstvenimi težavami, je najela Kim, da bi ji pomagala spremeniti življenje.

V drami nastopa tudi Yoo In Young kot ženska, katere fizična preobrazba in nova samozavest navdihujeta lik Shin Min Ah, da začne telovaditi. In izjemno osebna igralca Henry Lau in Jo Eun Ji sta se prijavila za vloge v drami. Henry Lau iz Super Junior M bo igral simpatičnega ameriškega prijatelja So Ji Suba. Henry se je pred kratkim pojavil v drami 'Persevere Goo Hae Ra', medtem ko ima Jo Eun Ji več dramskih izkušenj. Izkazala je komični šarm v dramah, kot sta 'Personal Taste' in 'Falling for Innocence'. Jo Eun Ji bo igrala prijatelja in zaupnika Shin Min Ah.Sung Hoon, ki je imel prelomno vlogo v nedavni drami 'Noble My Love', je najnovejši dodatek igralski zasedbi. Sung bo igral še enega priljubljenega osebnega trenerja, tekmeca So Ji Suba v delu in ljubezni. Sung ve vse o tem, kako ostati v formi. 32-letni igralec je bil profesionalni plavalec, dokler mu poškodba ni otežila tekmovanja. Obrnil se je k igralstvu in debitiral leta 2011 v 'New Tales of the Gisaeng'. Imel je tudi vlogo v filmu 'Faith: The Great Doctor' z Lee Min Ho.

Nekaj ​​skupnega bo imel s So Ji Subom, ki je treniral za kariero profesionalnega plavalca, preden se je začel ukvarjati z manekenstvom.

Jung Gyu Woon, ki je nastopil v filmih 'Čudovita mama', 'Božji dar - 14 dni' in 'Birth of a Beauty', se je prijavil za še nerazkrito vlogo v 'Oh My Venus'.