S premiero JTBC-jeve romantične drame 'Sunbae, don't Put on That Lipstick' prihaja do novega, je izšel nov videospot v zakulisju.

Sunbae, Don(Foto: Posnetek zaslona z JTBC-jevega uradnega YT kanala)

Videoposnetek prikazuje Rowoon iz SF9 in igralko Won Jin Ah, ki pozorno poslušata enega od uslužbencev drame, medtem ko jim dajeta navodila, kaj naj storijo za naslednji prizor.

Vidi se, da sta oba igralca sredi uličnega snemanja prizora, kjer bosta Rowoonov lik Chae Hyun Seung in Won Jin Ah v vlogi Yoon Song Ah delila strasten poljub. Sredi prometne ulice, pod vijoličnim sončnim zahodom, se bosta zaljubljenca stopila v objem. Za navdušene oboževalce se to morda zdi znano, saj je to tudi prizor, ki je bil predstavljen na prvem plakatu drame, ki je izšel pred nekaj tedni.Rowoon se zdi zelo podroben pri upodabljanju svoje vloge, vživel se je v svoj lik, da bi dobil prava čustva, ki so potrebna. Po drugi strani pa svoje igralske sposobnosti izkazuje tudi Won Jin Ah, saj je bila videti samozavestna in skoraj podobna igralčevi ljubici iz resničnega življenja.

Čeprav imata veliko starostno razliko, tega gledalci ne morejo takoj povedati, saj imata skupaj res dobro kemijo. Rowoonova višina poudari njegovo moškost vsakič, ko je s svojo sunbae, medtem ko prefinjena in perfekcionistična osebnost Won Jin Ah doda čar njuni ljubezenski zgodbi na zaslonu.

Ko je sonce začelo zahajati, je pokrajina postala bolj romantična, poleg tega pa so bili obkroženi z lučmi iz živahne in kaotične ulice. Vendar se v naročju drug drugega počutita mirno in varno.

Sunbae, Don(Foto: Posnetek zaslona z JTBC-jevega uradnega YT kanala)

Po snemanju in ducatu romantičnih poz med seboj sta Rowoon in Won Jin Ah srečno končala snemanje. Z njim so bili zadovoljni vsi, vključno s produkcijsko ekipo.

Drama 'Sunbae, don't Put on That Lipstick' bo pripovedovala ljubezensko zgodbo dveh ljudi, ki imata različne poglede na ljubezen. Yoon Song Ah je perfekcionistična tržnica v kozmetični znamki, tako zelo obožuje svojo službo, da sanja o ustanovitvi lastne blagovne znamke. Medtem je Chae Hyun Seung mlajši karizmatični kolega Song Aha, ki se bo na koncu zaljubil v njegovo Sunbae.

Ko se njuna zgodba odvija, skuša Chae Hyun Seung pokazati svojo naklonjenost do Yoon Song Ah. V njenih očeh želi biti več kot le kolega. Toda Yoon Song Ah vztrajno zavrača svoja čustva do nje.

Sunbae, Don(Foto: Posnetek zaslona z JTBC-jevega uradnega YT kanala)

Oglejte si spodnji video!

Bo za Chae Hyun Seung in Yoon Song Ah srečen konec? Ugotovite, ko gledate'Sunbae, ne nanosi te šminke' januarja 2021.

Za več novic in posodobitev o K-dramah, K-filmih ter slavnih osebnostih imejte svoje zavihke odprte tukaj na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

Napisal Shai Collins.