'Resnični svet: okostnjaki' postaja vse boljši! Potem ko so se Violetta, Tony, Sylvia vsi soočili s svojimi okostnjaki, je zdaj na vrsti Bruno, da se spopade s svojo skrivno preteklostjo. Vas zanima nekaj spojlerjev iz sezone 30? Nadaljujte z branjem za celoten povzetek Epizode 9, poleg tega pa si oglejte promocijski video in si oglejte spodnji predogled!

Kaj se je zgodilo sinoči v 30. sezoni 'Resnični svet'? Tukaj je kratek povzetek:

Glede na povzetek TV Guide 'Sarasota's Finest', 8. epizoda 30. sezone, se je 'Violetta [soočila] s skrivnostjo iz svoje preteklosti', ko smo izvedeli za njen boj z anoreksijo in bulimijo.Poleg tega so se njeni okostnjaki preselili v hišo 'The Real World', zaradi česar se je morala soočiti s svojimi sovražniki od doma.

Poleg tega smo opazovali, kako 'Brunove spolne frustracije [kipejo]' in njegova jeza ga je po spopadu z Violetto ponovno prevzela.

Ste zamudili predstavo? Oglejte si celotno epizodo na MTV.com s klikom tukaj .

Kaj lahko pričakujemo v povsem novi epizodi naslednji teden? Na srečo je MTV uslišal naše molitve in nam priskrbel dva čudovita videa za predogled 9. epizode!

Opozorilo: spojlerji naprej!

Prvi videoposnetek, ki je kratek promocijski predogled, povzema, kako nore bodo stvari v Chicagu! Kot pojasnjuje opis MTV, 'Tonyjev in Madisonov ogenj še naprej gori in Brunov okostje se vseli' - in to okostje je Brunov odtujeni brat. Kot se morda spomnite, je Brunov odnos z bratom in sestro že nekaj časa napet. Pravzaprav se ne pogovarjata. zakaj? Za to bomo morali počakati do torka. Oglejte si promo tukaj:

V drugem video posnetku, ki ga je izdal MTV, dobimo predogled še enega primera Brunove jeze, ki je dobil najboljše od njega v 30. sezoni 'The Real World'. Kot pojasnjuje MTV v videoposnetku na YouTubu, 'Bruno je proti preostali del hiše.' Spodaj si oglejte, kako se neprijetna situacija odvija:

Ste navdušeni nad 9. epizodo? Kaj menite o povzetku Epizode 9, videoposnetkih za predogled in spojlerjih? Ga bodo Brunove težave z jezo spravile v vročo vodo s sostanovalci? Ste pripravljeni videti, kako se Bruno sooči s svojim okostnjakom?

Vsekakor bo zabavno gledati, kako se odvija 9. epizoda! Naslednji torek zvečer ob 22:00 poslušajte, da boste izvedeli, kaj je naslednje za igralsko zasedbo 'The Real World: Skeletons'!