Oboževalci so navdušeni, ko je JTBC objavil, da bo BLACKPINK Jisoo igral v prihajajoči K-drami 'Snowdrop' skupaj s nadarjenim igralcem Jung Hae Inom.

Prihajajoča melodrama prikazuje zgodbo dveh študentov, ki sta našla romantiko sredi kaotičnih razmer v poznih 80. letih.

Naj spomnimo, da je to eden od ključnih trenutkov Južne Koreje po tem, ko je država doživela množično gibanje po vsej državi, ki je spodbudilo ustanovitev današnje republike.Žal med potrditvijo za 'Snowdrop' televizijska mreža še ni objavila uradnega datuma premiere drame, potem ko je bila romantična drama zajeta v polemike.

Glede na to je tukaj povzetek igralske zasedbe, zapleta, polemike, govoric o datumu izida in vsega, kar vemo doslej o 'Snowdrop' skupine BLACKPINK Jisoo.

PREBERI VEČ: Trendi 'Snowdrop is Coming' na Twitterju po potezi JTBC za spremembo imena lika BLACKPINK Jisoo

Igralska in produkcijska ekipa

Jung Hae In in Jisoo iz BLACKPINK(Foto: Jung Hae In in Jisoo uradni Instagram)

Težko pričakovano dramo JTBC vodi režiser 'SKY Castle' in 'Mirror of the Witch' Jo Hyun Taek skupaj z vrhunskim scenaristom Yoo Hyun Mi, ki je napisal tudi mega-hit K-zombie serije 'Sweet Home.'

Poleg priznanega PD in scenarista se zasedba 'Snowdrop' ponaša tudi z naborom nadarjenih zvezdnikov, med katerimi so Jang Seung Jo, 'Goblin's' Yoo In Na, Kim Hye Yoon, Yoon Se Ah, Jung Yoo Jin in seveda Jisoo in Jung Hae In.

K-pop zvezda bo prevzela vlogo Eun Young Cho, ljubke in vesele študentke, ki živi v študentskem domu.

Zaplet se zaostri, potem ko je Im Soo Ho, ki ga igra zvezdnik 'Something in the Rain', vdrl v spalnico Young Choa, medtem ko je bil pokrit v krvi.

Soo Ho, podiplomski študent, ki ima zapleteno preteklost, se je soočil z nevarnostjo, potem ko sta oba pod stalnim nadzorom.

Polemika o 'sneguljčicah'.

S potrditvijo, da je BLACKPINK Jisoo glavna zvezda 'Snowdrop', so se oboževalci zgrnili na družbena omrežja in naredili #SnowdropIsComing za priljubljeno temo na Twitterju, da bi pokazali svojo podporo zvezdniku K-popa.

Žal je bila drama JTBC vpletena v polemiko, potem ko so uporabniki interneta kritizirali dramo, ki je 'glamurizirala' vohunsko agencijo.

Prišlo je potem, ko je na spletu pricurljal nedokončan povzetek scenarija, ki lik Jung Hae Ina prikazuje kot nekoga, ki se pretvarja, da je študentski protestnik, a deluje kot vohun, ki se je infiltriral v nacionalno gibanje.

Zadeva je postala velika in je dosegla celo Modro hišo s peticijo za preklic drame. Takrat je peticija zbrala več kot 100.000 podpisov, s katerimi je od televizijskega omrežja zahtevala, da ukine 'Snowdrop'.

To sledi polemiki druge K-drame, 'Izganjalec duhov Joseon', potem ko je bila vpletena v vprašanje glede zgodovinskega izkrivljanja.

Snowdrop in Joseon Exorcist(Foto: Uradna stran JTBC in SBS)

Zdaj je izdaja navedla, da je Modra hiša objavila izjavo, ki obravnava peticijo za omenjeno serijo.

V uradni izjavi je razkrilo, da je peticija dosegla 220.000 podpisov z zahtevo, da se 'ustavi snemanje drame'.

Vendar pa je Modra hiša izjavila, da bo 'KCSC s pritožbami gledalcev in nadaljnjim spremljanjem temeljito pregledal nepristranskost oddaje, javno naravo in druge dejavnike javne odgovornosti.'

Težko pričakovana izdaja 'Snowdrop' skupine BLACKPINK Jisoo

Na premiero 'Snowdrop' je močno prizadela polemika, ki je oddajo spodbudila, da je odložila svoj načrtovani prvenec.

Sprva je bil načrtovan za začetek marca, vendar so ga zaradi težave prestavili na avgust. Čeprav drama JTBC ni potrdila nobenega datuma premiere, so se sprožile govorice, da bo izid 'Snowdrop' izšel decembra 2021. Kljub temu omrežje spet ni objavilo uradnega stališča glede tega.

K-drama 'Snowdrop' naj bi zaključila produkcijo

Po prekinitvi snemanja novembra 2020, ker je bil eden od stranskih igralcev v tesnem stiku s pacientom, pozitivnim na COVID-19, oboževalci mislijo, da je drama BLACKPINK Jisoo končala svojo produkcijo.

Prišlo je potem, ko je več spletnih skupnosti objavilo potrdila, ki so jih delili domnevni člani osebja, ki delajo za 'Snowdrop', ki so delili objave, ki namigujejo na 'končno snemanje'.

V primeru, da ste zgrešili: JTBC obravnava kritike v zvezi s prihajajočo dramo 'Snowdrop', v kateri igrata Jung Hae In in Jisoo iz BLACKPINK

KDramastars je lastnik tega članka.

Napisala Geca Wills