Potem ko Su Ho (Jung Hae In) s pomočjo Young Roa (BLACKPINK Jisoo) pobegne strogemu nadzoru nacionalnega sistema načrtovanja (NSP), ji se povrne z izdajo in razočaranjem.

5. epizoda 'Snežnica' prikazuje prestrašene in izdane občutke Young Ro, katere oboževanje Su Ho se izčrpa, potem ko jo vzame za talca.

5. epizoda 'Snowdrop': Izdaja napolni upajoče srce Eun Young Ro

Potem ko je bil postavljen v tesen položaj, Su Ho najde način, kako pobegniti. Brez izbire vzame za talca Young Ro, isto žensko, ki mu je pomagala okrevati in pobegniti.Medtem ko se preganja s pripadniki specialne enote, Su Ho zaide v preddverje študentskega doma Hooso Women's University in še posebej zagleda Young Ro, ki je bila na poti ven.

(Foto: JTBC)

Šokirana, je pod obleganjem vzeta za talca. Mlada Ro je očitno presenečena nad videzom in agresivnostjo Su Ho, ki je s pištolo uperila v glavo.

V primeru, da ste ga zamudili: 1. in 2. epizoda 'Snežnica': Usodno srečanje Jung Hae Ina in Jisoo - Ali je to ljubezen na prvi pogled?

V prizoru se Kang Moo (Jang Seung Jo) in Su Ho soočita drug z drugim, skupaj z Gyuk Chanom (Kim Min Kyu) in Eung Chulom (Jang In Seop), ki sta vsi oblečeni v uniforme, kar vodi v neusmiljen boj.

Su Ho potegne granato, zaradi česar se specialci umaknejo. Za talca vzame tudi Kanga Mooja skupaj z Young Room.

Kwang Tae (Heo Nam Joon), Byung Tae (An Dong Goo), Sang Beom (Kim Jung Hoon), Kye Boon Ok (Kim Hye Yoon) in številni drugi študenti so bili postavljeni pred vrata, ki so nameščena z eksplozivom za preprečevanje. od vstopa posebnih enot.

Poleg šoka študentov, ko vidijo Su Ho, zmenek Young Roa na dnevu odprtih vrat, je na obrazu Young Ro naslikan strah in izdaja.

Odgovor Južne Koreje na krizo

Čeprav je prestrašena, Young Ro pomaga svojemu talcu Kang Moo, ki je bil ranjen. Kang Moo nato prizna, da je on razlog za incident, potem ko je poročal, kje je Su Ho.

Medtem Eun Chang Soo (Heo Joon Ho) in Nam Tae Il (Park Sung Woong), močna Južnokorejca, ki sta v Seul odpeljala agente za nadaljevanje režima, menita, da jim je uspelo pripeljati nasprotno stran v Severno Korejo.

(Foto: JTBC)

Vendar sta bila po novici o jemanju talcev v študentskem domu pobesnela. Tako je Chang Soo postal še bolj jezen, ko je slišal, da je njena hči Young Ro vpletena v incident.

PREBERI VEČ: 3. in 4. epizoda 'Snowdrop': Jisoo pusti Jung Hae v pobeg, nato pa jo vzame za talca

Novica ni ušla severnokorejskim novicam in je razburila tudi Rim Ji Roka (Jeon Moo Song). Eun Chang Sooju zagrozi, da bo preklical svojo potrditev predsedniških volitev, razen če se vohun varno vrne v Severno Korejo.

S tem Chang Soo ukaže, naj najprej rešijo njegovo hčer, da dajo čas, da bo vohun ujet. Posebne enote so namignile na načrt in ustrelile Su Hoja, ki je prišel ven, da bi zagotovil vojaški telefon z ministrstvom za varnost za pogajanja.

Oče Eun Young Ro se pogaja z Im Su Ho

Eun Chang Soo in Su Ho, dva moška v življenju Young Roa, se pogovarjata po vojaškem telefonu. Prvi se je opravičil, ker ga je ustrelil, in mu ponudil, da ga izpusti iz zasilnega izhoda, da se bo varno vrnil v Severno Korejo.

Medtem so južnokorejski agenti, ki so potovali s čolnom, da bi izvedli operacijo, naleteli na mornariško patruljo, kjer je jahal starejši brat Young Roa, Yeong Woo (Song Gun Hee), in se zapletli v intenzivni boj.

(Foto: JTBC)

PREBERITE TUDI: Jung Hae In, BLACKPINK Jisoo in režiser 'Snowdrop' Jo Hyun Tak naštejejo 3 stvari, zaradi katerih drama izstopa

Ker je bil Yeong Woo hudo poškodovan, je plovilo potonilo. Eun Chang Soo sliši novico o svojem sinu in operacijski ladji, kar prilije olje na že tako gorečo jezo v njegovem srcu.

Je konec za Im Su Ho?

Ne da bi poznal situacijo, Su Ho pobegne skozi zasilni izhod s svojimi kolegi kljub oklevanju pri pogajanjih z Eun Chang Soo.

V nasprotju z obljubljenim so nanje polili reflektorji in krogle, ki so ogrozile življenje Su Ho.