'Hometown Cha-Cha-Cha' je gledalce navdušil s svojo prijetno zgodbo in zanimivimi posamezniki z različnimi pisanimi zgodbami.

Ne samo to, drama je vzbudila zanimanje oboževalcev tudi s tremi skrivnostmi, ki ležijo v mirni obmorski vasici Gongjin.

Če želite razkriti tri največje skrivnosti Gongjin, nadaljujte z branjem!Prva skrivnost Gongjin: razlog za njuno ločitev Hwa Jeonga in Young Guka

V drami Hwa Jeong (Lee Bong Ryun) in Young Guk (In Gyo Jin) sta oba ujeta v svoj nerešeni problem v odnosu, zaradi katerega sta se ločila.

(Foto: tvN)

Mladi Guk, tako kot prebivalci Gongjina, ne pozna edinega razloga za ločitev. Vse, kar ve, je, da ga njegova bivša žena do smrti sovraži. Zaradi tega se ji je s srcem zameril.

Vendar pa je bil v 12. epizodi razkrit težko pričakovani razlog za ločitev. Hwa Jeongovo sovraštvo do njenega nekdanjega moža se je začelo, ko ga je po naključju slišala govoriti z njunim prijateljem o tem, kako se je poročil z njo iz udobja.

(Foto: tvN)

Ker jo je pomiloval, se je Young Guk odločil, da se bo poročil s Hwa Jeong, da se ne bi počutila osamljena. Po drugi strani pa Hwa Jeong nikoli ni ljubila nikogar z vsem srcem, razen Young Guka.

V primeru, da ste ga zamudili: 'Hometown Cha-Cha-Cha' Epizoda 16: Shin Min Ah in Kim Seon Ho si obljubita življenje sreče

Krivda in sram sta napolnila celotno telo Young Guka. A da bi se ji povrnil, jo prosi za odpuščanje in priložnost, da ponovno dokaže svojo ljubezen.

(Foto: tvN)

Po njunem pretresljivem soočenju Hwa Jeong in Young Guk skušata skupaj s svojim lepim in inteligentnim sinom obuditi svojo ljubezen.

Druga skrivnost Gongjin: Neznana preteklost in bivanje Doo Sika

Hong Doo Sik (Kim Seon Ho) občudujejo vsi okoli njega zaradi njegove prijazne narave in pripravljenosti pomagati tistim, ki jo potrebujejo.

Vendar nihče ne ve, kje je bil zadnjih pet let po diplomi na fakulteti.

(Foto: tvN)

V 15. epizodi 'Hometown Cha-Cha-Cha' se je njihov svet zdel strašno majhen, potem ko ga preteklost Doo Sika preganja v njegovem domačem kraju.

Nato se je razkrilo, da je Kim Do Ha (Lee Seok Hyung), pisatelj Ji Seong Hyuna (Lee Sang Yi), sin moškega, ki je bil žrtev propadlega podjetja, za katerega je delal.

Zaradi izgube si je oče Kim Do Ha poskušal vzeti življenje in ostal paraliziran. Kim Do Ha, ki je bil blizu Doo Siku, ga je za to krivil in zameril.

(Foto: tvN)

Ker je Doo Sik želel vse urediti, sta se s prijateljem Jung Wooom (Oh Eui Sik) odpeljala do hiše reveža, vendar nista pričakovala, da se jim bo ogromen tovornjak približal in trčil vanje, kar je povzročilo Jung Woojevo smrt.

PREBERITE TUDI: 'Hometown Cha-Cha-Cha' se blaženo konča z najvišjimi ocenami + Kim Seon Ho in Shin Min Ah na vrhu seznama najbolj živahnih igralcev

Seon A (Kim Ji Hyun), Jung Woojeva žena, ga je krivila tudi za prezgodnjo smrt svojega moža.

Od takrat Hong Doo Sik verjame, da ga vsi, ki jih obožuje in ljubi, kmalu zapustijo.

Poleg tega izključuje ljudi, da bi se utopili v svojih mislih. Toda preden se drama konča, Doo Sik presenetijo nenapovedani obiskovalci.

Do Ha, ki je racionalno razmišljal o tem, kaj se je zgodilo, je prosil za odpuščanje Doo Sika, potem ko je krivdo zvalil na Doo Sika, saj je ugotovil, da nihče ne želi, da bi se tragična nesreča zgodila.

S tem sta prijatelja začela čisto novo, za seboj pa pustila pretresljivo preteklost.

(Foto: tvN)

Poleg tega Seon A, ki je bila nepričakovano povezana z Ji Seong Hyunom, obišče Doo Sik skupaj s svojim sinom. Čeprav ni vzela nazaj vseh bolečih besed, ki jih je izrekla Doo Siku, mu odpusti in zaznamuje njuno prijateljstvo.

Doo Sik je bil prav tako prevzet nad prisrčnostjo Ha Ranga (Kim Han Sol), ki je očitno sledil očetovim potezam.

Tretja skrivnost Gongjin: Neznani srečni zmagovalec na loteriji Gongjin

V 16. epizodi 'Hometown Cha-Cha-Cha' je bila razkrita skrivnostna oseba, ki je pred leti zmagala na loteriji.

Ko gresta Mi Seon (Gong Min Jeung) in Eun Cheol (Kang Hyung Seok) na zmenek, slednji izve, kako želi prvi slabo dobiti denar na loteriji.

Potem ko jo je vprašal, kaj bi naredila z denarjem od loterije, jo pripelje na prazno parcelo blizu plaže in si zamisli preprosto življenje v Gongjinu.

(Foto: tvN)

Eun Cheol nato prizna, kako je pred leti zadel ogromen denar na loteriji, kar je šokiralo tako Mi Seon kot gledalce.

Kljub ljubezni do denarja Mi Seon pravzaprav ne moti, ali je imela Eun Cheol denar ali ne. Še vedno ji je všeč Eun Cheol zaradi tega, kar je, zaradi njegovega šarma in prijazne osebnosti.

MNOGO VAS ZANIMA: Shin Min Ah, Kim Seon Ho in Lee Sang Yi izražajo izjemno hvaležnost gledalcem 'Hometown Cha-cha-cha' + glavni igralski zasedbi delijo misli o koncu drame

Oba sta imela različne izkušnje, ko gre za ljubezen, a Eun Cheol in Mi Seon sta že prepričani drug o drugem.

(Foto: tvN)

S svojimi nalezljivimi nasmehi in očitno naklonjenostjo drug drugemu sta se objela, obenem pa namigovala na lep zakon v prihodnosti.

Katera skrivnost Gongjin vas je šokirala? Ali so bila vaša ugibanja pravilna? Delite svoje misli z nami v komentarjih!