Son Ye Jin je izrazila svoja intenzivna čustva do svoje nedavne K-drame 'Thirty-Nine' s kolegicama glavnima zvezdnicama Kim Ji Hyun in Jeon Mi Do.

Ko se je serija JTBC poslavljala od gledalcev, 40-letna zvezda Hallyu in mladoporočenca razkrivata pomen melodrame zanjo kot igralko in žensko.

Son Ye Jin govori o svoji vlogi Cha Mi Jo v filmu 'Thirty-devet'

Tiskovna konferenca devetintrideset Son Ye Jin(Foto: Odprema Koreja)
Tiskovna konferenca devetintrideset Son Ye Jin

V intervjuju, ki ga je pridobil korejski medij, TenAsia , Son Ye Jin deli, kaj zares čuti ob igranju vloge Cha Mi Jo v JTBC-jevem filmu 'Thirty-Nine'.Igralka je svoj lik opisala kot nekoga, ki se je odločil skriti svojo bolečino, 'toda jaz sem delovala kot zrela in topla oseba.'

V drami v sredo in četrtek je Cha Mi Jo, ki je odraščala v premožni družini, vodja in izvršna direktorica lastne dermatološke klinike.

Kljub udobnemu življenju in obkroženi s svojo ljubečo družino ni mogla ubežati svoji boleči preteklosti.

'Devetintrideset' razkriva, kako je Cha Mi Jo preživela otroštvo v sirotišnici, potem ko jo je zapustila biološka mati. K sreči jo je posvojila družina, ki do nje ni pokazala nič drugega kot ljubezen in prijaznost.

V primeru, da ste zgrešili: Najlepše korejske igralke v poznih 30-ih do 40-ih: Son Ye Jin, Kim Tae Hee, Song Hye Kyo, More Hallyu Queens.

Ko se intervju nadaljuje, Son Ye Jin pokaže vpliv serije JTBC nanjo kot osebo.

Pojasnila je, da mi je 'kot igralka, kot ženska in kot oseba, ki je pravkar prešla skozi devetintrideset let, to delo dajalo veliko tolažbe,' in dodala, da bo 'trideset devet' ena izmed zanjo izjemni projekti, ki izražajo njeno močno naklonjenost drami.

Poleg tega je zvezdnico Hallyu ganilo tudi prijateljstvo, ki smo ga videli v K-drami.

Devetintrideset(Foto: JTBC)

Pravi, da je 'zavistna do prijateljstva tistih, ki so drug za drugega skrbeli bolj kot zase.'

Nazadnje si je želela, da bi 'Devetintrideset' občinstvu dalo 'nekaj topline' do tistih, ki so doživljali 'utrujeno življenje', in sočustvovala z gledalci, ki so trenutno trpeli bolečino in nelagodje.

Finale 'Thirty-devet' z visoko oceno gledanosti za vse čase + isti datum kot poroka Son Ye Jina s Hyun Bin

(Foto: JTBC)

Serija z 12 epizodami je vrnitev Son Ye Jina na male zaslone, potem ko je z zdajšnjim možem Hyunom Binom vodil hit K-dramo 'Crash Landing on You'.

Finale 'Thirty-devet' se zaključi na visoki toni, potem ko je označil svoj novi osebni rekord.

Po podatkih Nielsen Korea je oddaja zbrala povprečno državno oceno 8,1 odstotka, kar je najvišje od premiere drame.

Poleg tega so gledalci na družbenih omrežjih navdušili tudi finalno epizodo in izrazili, kako je bil konec lepo izveden. Finale 'Devetintrideset' je bil tudi isti dan kot poroka Son Ye Jina s Hyun Binom.

Duo se je zavezal na intimni poroki na prostem v Grand Walkerhill Seoul 31. marca.

Poročna fotografija Hyun Bin in Son Ye Jin(Foto : Vast Entertainment | Naver) Poroka Hyun Bin in Son Ye Jin (Foto : Vast Entertainment | Naver) Poroka Hyun Bin in Son Ye Jin

Med gosti so družina, sorodniki in tesni prijatelji para, imenovana 'poroka stoletja'.

Na dogodku so opaženi Gong Hyo Jin, Kim Ji Won, ki je bil Hyun Bin-ov soigralec v filmu 'Secret Garden', in Jung Hae In, glavni mož Son Ye Jina v filmu 'Something in the Rain.'

PREBERI VEČ: Poročne obleke Son Ye Jin: ti priznani oblikovalci stojijo za nevestinimi bleščečimi oblekami

KDramastars je lastnik tega članka
Napisala Geca Wills