Toliko likov k-drame se obleče v najbolj modna oblačila, da je del zabave ob gledanju videti, katere trende bodo oblekli. Toda nekaj k-dram se osredotoča posebej na modni posel ali oblikovalce in te so še bolj stilizirane.

Če vam moda zatrepeta pri srcu, si boste morda želeli ogledati nekaj teh dram, ki se osredotočajo na modo ali imajo modnega oblikovalca kot glavnega junaka:

1. 'Lepota z otroškimi obrazi.' Jang Na Ra in Daniel Choi igrata v tej romantični komediji o 34-letnem modnem oblikovalcu, ki se pretvarja, da je 10 let mlajši, da bi dobil službo v modnem podjetju. Ima spretnost za preoblikovanje navadnih materialov v vznemirljive kreacije in uspe, da se vanjo zaljubita dva sodelavca.2. V filmu 'I Need Romance 3' liki delajo v domači nakupovalni mreži in se osredotočajo na bolj tržen konec mode. Kim So Yeon je vodja marketinga, ki se zaljubi v veliko mlajšega moškega, glasbenika, ki ga igra Sung Joon.

3. 'Cinderella Man.' V tej zgodbi 'Princ in revež' oblikovalec oblačil z majhno trgovino sreča knežjega dediča modnega imperija, ki ga povabi na menjavo. Kwon Sang Woo igra oblikovalca, Im Yoona pa ambiciozno oblikovalko, ki je diplomirala na francoski oblikovalski šoli.

4. 'I Do I Do.' Kim Sun Ah igra genialnega oblikovalca čevljev, katerega sodelavci imenujejo Medusa. Preživi noč z mladim ponarejevalcem čevljev, ki ga igra Lee Jang Wook, in zanosi. To ni tisto, kar je načrtovala v svoji karieri, a morda je to njena zadnja priložnost. Ta drama je nujna, če imate radi čevlje ali zgodbe o dojenčkih.

5. 'Cheomdamdong Alice.' Moon Geun Young igra oblikovalko, ki težko dobi dobro službo, ker nima želenih izkušenj. Ne namerava se poročiti zaradi denarja, ampak se zaljubi v dediča trgovine z oblačili, ki ga igra Park Shi Hoo.

6. 'Slog.' Ta drama prevzame uredniško stran mode in je postavljena v izmišljeno modno revijo z imenom 'Style'. Kim Hye Soo igra nadarjeno, a izbirčno urednico revije, ki je bila nekoč zaljubljena v lik, ki ga igra Ryu Si Won.

7. 'Pogrešam te.' Medtem ko 'Missing You' v resnici ne govori o modi, je eden od glavnih likov, ki ga igra Yoon Eun Hye, modna oblikovalka po imenu Zoe Lou. Njeno življenje je grozno, vendar so njena oblačila odlična.