Končno je prišel čas: finale 1. sezone 'Scorpion' bo na sporedu naslednji ponedeljek na CBS. Čeprav se ta bližajoči se zaključek morda zdi za oboževalce grenak, je bila uspešnica CBS-ja podaljšana za drugo sezono in se bo zagotovo končala na vznemirljivo noto. V 'Razglednicah z roba' (S01E22) bomo videli, da se ekipa Scorpion združi, da bi rešila Walterja - toda ali bo živel ali umrl? Nadaljujte z branjem na tone končnih spojlerjev 'Scorpion', vključno s povzetkom Epizode 22 in promocijskim predogledom!

Ko se začne odštevanje do naslednjega ponedeljka, oboževalci nestrpno vedo, kaj lahko pričakujejo ob velikem zaključku prve sezone. Na srečo je CBS zagotovil popoln povzetek za prihajajočo epizodo in zagotovo bo poskrbel za intenziven in napet konec.

Glede na uradno sporočilo za javnost CBS v 'Razglednicah z roba' (22. epizoda 1. sezone) se mora 'Ekipa Scorpion združiti za svojo najpomembnejšo misijo doslej - rešiti Walterjevo življenje.'Vas zanima še nekaj podrobnosti? Opozorilo: 'Scorpion' spojlerji naprej!

V 22. epizodi se mora 'Scorpion, raztrgan in negotov glede svoje prihodnosti kot ekipe, združiti za svojo najpomembnejšo misijo doslej - rešiti Walterjevo življenje, ko njegov avto lebdi na strani pečine, v finalu prve sezone serije SCORPION , ponedeljek, 20. aprila (21:00-21:59, ET/PT) na televizijskem omrežju CBS,« povzema uradni povzetek.

Pripravite se na grizenje nohtov in srce parajočo predstavo!

CBS je izdal tudi promocijski videoposnetek za predogled, da bi gledalcem ponudil nadaljnji okus o tem, kaj lahko pričakujejo na finalu naslednjega tedna.

Spodaj si oglejte sočen promocijski videoposnetek 'Postcards From The Edge' (S01E22) v vsem svojem sijaju:

'Ste na robu pečine, en napačen premik in avto pade 300 čevljev,' pravijo Walterju.

'Novo prihodnji ponedeljek, dogodek finala sezone, ki vas ne bo izpustil,' draži promo video.

Bo živel ali bo umrl? Kako se bo končala 1. sezona? Morali boste počakati in izvedeti. V spodnjem razdelku za komentarje povejte svoje misli in napovedi za finale sezone!

'Razglednice z roba', 22. epizoda in finale 1. sezone 'Škorpion', bosta na sporedu naslednji ponedeljek (20. aprila) ob 21.00. EST na CBS.