'Taxi Driver' je po svojem prvencu 9. aprila lani dobro začel.

Glede na poročilo je Nielsen Korea navedel, da je nedavno izdana drama SBS prejela pozitivno oceno gledanosti 8,7 odstotka po vsej državi in ​​10,7 odstotka za svoja dva dela.

Po drugi strani pa se njen konkurent, psihološka triler drama JTBC 'Beyond Evil', nekoliko povzpne in zbere 5,4 odstotka pred finalom sezone.'Taksist' Epizoda 1

Režija Parka Joon-Wooja in temelji na istoimenskem priljubljenem webtoonu, 1. epizoda 'Taxi Driver' prikazuje ekipo Rainbow Transport, ki ugrabi Jo Do-cheola, ki ga je upodobil Cho Hyun-woo, ki je bil spolni prestopnik.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli uradni račun SBS drama (@sbsdrama.official)

Zaradi kaznivega dejanja zoper otroka so ga aretirali, a so ga zaradi duševne in telesne šibkosti izpustili.

Naj spomnimo, cilj skrivnostnega podjetja Rainbow Transport, ki ga vodi nekdanji častnik specialne enote Kim Do-ki, ki ga igra Lee Je-Hoon, je ponudil edinstveno storitev 'maščevalnega klica', ki lovi in ​​maščuje zločince in zločince.

V 1. epizodi 'Taxi Driver' je bilo prikazano tudi, kako sta Kim Do-gi in njegova ekipa sledila Jo Do-cheolu, ko ga je čakal, in se pretvarjal, da je navaden taksi.

V zadnjem delu sezone bo Esom, ki upodablja strastnega tožilca Kang Ha Na, sumljiv glede nenavadnega taksi podjetja Kim Do Gija in njegove 'posebne' službe.

Poleg Leeja Je-Hoona in zvezdnika 'Save Me 2', zasedba 'Taxi Driver' vključuje Kim Eui Sung, ki bo igrala Jang Sung Chul, Lee Yoo Joon kot preiskovalca Hwanga in Pyo Ye Jin kot tehnološko podkovano Go Eun, poleg članov Rainbow Transport Jang Hyuk-Jin, Bae Yoo-Ram in Kim Eui-Sung, ki bodo igrali Choi Kyung-Koo, Park Jin-Eon in Jang Sung-Cheol.

PREBERI VEČ:Pyo Ye Jin se počuti 'udobno' sodelovati z Lee Je Hoonom v prihajajoči drami 'Taxi Driver'

Oboževalci so pohvalili pilotno epizodo 'Taxi Driver's'

Na Twitterju si oboževalci in gledalci ne morejo pomagati, da ne bi hvalili nad novo dramo, ki prikazuje osupljive vizualne slike Leeja Je-Hoona.

Medtem je posameznik pohvalil Pyo Ye Jin, ki je deloval kot sistemski heker za podjetje Rainbow Taxi.

Naj spomnimo, 29-letna igralka je zamenjala APRIL's Naeun potem ko se je soočil z valom kritik zaradi obtožb o ustrahovanju.

Režiser Park Joon-woo razkrije skrivnosti za 'Taxi Driver'

Pred premiero drame SBS je režiser 'Taxi Driver' Park Joon-woo razkril več posodobitev in kaj lahko pričakujete od prihajajoče drame.

Taksist Press Con(Foto: SBS Official Twitter)

'Serija govori o reševanju žrtev kaznivih dejanj, ki so na robu obupa, in o posredovanju sporočila resničnim žrtvam, da niso one odgovorne za njihovo bolečino in boje,' je omenil na nedavno zaključeni tiskovni konferenci. na poročilo.

Poleg tega je namigoval tudi na akcijsko zgodbo, ki vključuje dih jemajoče incidente lovljenja avtomobilov in vznemirljive prizore.

Poleg tega je filmski režiser, ki je sodeloval s programi preiskovalnega novinarstva, kot je 'Neodgovorjena vprašanja', povedal, kako so vključevali resnične zgodbe storilcev, ki so se izognili svojim zločinom.

Med novinarsko konferenco je omenil, da so v zgodbo 'Taxi Driver' vključili primere, 'vključno z vprašanji, ki vključujejo šolsko ustrahovanje in spolno izkoriščanje'.

V primeru, da ste zgrešili:Lee Je Hoon se v prihajajoči drami 'Taxi Driver' prelevi v voznika, ki išče pravico

KDramastars je lastnik tega članka.

Napisala Geca Wills