KBS je razkril letošnje nominirance(Foto: Twitter/Instagram)
KBS je razkril nominirance za letošnjo 'Najboljšo pestro' na podelitvi nagrad KBS Entertainment Awards

Letna podelitev nagrad '2020 KBS Entertainment Awards' bo na sporedu 24. decembra ob 20.30 KST!

KBS je pred podelitvijo nagrad in v počastitev najboljših estradnih in zabavnih oddaj v preteklem letu razkrila seznam nominirancev, ki se bodo potegovali za naziv letošnje 'Naj estradne oddaje'.

Nominiranci so naslednji:  • 1 noč, 2 dni4. sezona
  • Vrnitev Supermana
  • Psi so neverjetni
  • Nesmrtna pesem
  • Šef v ogledalu
  • Gospod hišni mož
  • Stars Top Recipe v Fun-Staurant!

O zmagovalni 'Naj estradni oddaji' na KBS bo odločalo strokovno ocenjevanje in glasovi gledalcev, ki bo potekala na podelitvi prihodnji teden.

Varnostne oddaje imajo priložnost, da prepričajo gledalce, da jih izglasujejo za 'najboljšo sorto' leta. Igralci zgoraj omenjenih nominiranih programov bodo imeli posebno predstavo skozi celotno podelitev. Izkazalo se je, da naj bi igralska zasedba 'The Return of Superman' gledalce privoščila oder prazničnih pesmi, medtem ko zvezdniki '1 Night, 2 Days' načrtujejo eksplozivno skrivnostno oder.

Gledalci so navdušeni nad posebnim nastopom vsake oddaje in vsi komaj čakajo, da bo kmalu na sporedu podelitev nagrad KBS Entertainment Awards 2020!

KBS je razkril letošnje nominirance(Foto: Pinterest)
KBS je razkril nominirance za letošnjo 'Najboljšo pestro' na podelitvi nagrad KBS Entertainment Awards

KBS Entertainment Awards je letni dogodek, ki ga sponzorira mreža KBS. Podelitev bo trajala približno 140 minut in je na KBS2 prikazana v dveh delih. KBS Entertainment Awards bo vseboval odlično oddajo s K-pop izvajalci in glasbenimi parodijami članov Gag Concerta. Ta slovesnost poteka vsak konec leta in tako je bilo pričakovati v letu 2017, ko podelitev nagrad Entertainment Awards ni bila podeljena zaradi stavke direktorja KBS Variety.

Za pomoč pri odločitvi o zmagovalcu si oglejte naš kratek opis nekaterih oddaj spodaj!

(Foto: twitter)
KBS je razkril nominirance za letošnjo 'Najboljšo pestro' na podelitvi nagrad KBS Entertainment Awards

V estradni oddaji '1 noč, 2 dni, 4. sezona' se član igralske zasedbe odpravi na potovanja po Južni Koreji. Pri tem člani dobijo naloge ob določenem času obroka ali točki dneva, da si prislužijo nagrade.

V filmu 'The Return of Superman' so slavni očetje pozvani, naj sami skrbijo za svoje otroke 48 ur brez pomoči drugih, medtem ko si njihove žene vzamejo prost dan, da se sprostijo.

KBS je razkril letošnje nominirance(Foto: instagram)
KBS je razkril nominirance za letošnjo 'Najboljšo pestro' na podelitvi nagrad KBS Entertainment Awards

V 'Dogs Are Incredible' gostitelji oddaje sodelujejo in preučujejo, kako ljudje in hišni ljubljenčki medsebojno delujejo in kako lahko živijo v miru in harmoniji.

V vsaki epizodi 'Immortal Song' nastopa šest idolskih pevcev, ki bi izvajali pesmi pevca epizode.

'Boss InThe Mirror' predstavlja šefe podjetij, ki gredo skozi samoevalvacijo, da ustvarijo zdravo delovno okolje za svoje zaposlene.

'Gospod. House Husband' prikazuje šest moških, ki opravljajo gospodinjska opravila in starševstvo, medtem ko jih njihovi soigralci opazujejo.

Nenazadnje, 'Stars Top Recipe at Fun-Staurant!' je kuharska bitka med slavnimi! Njihovo kuhanje temelji na temi ali žanru, ki spada v določeno epizodo.

Kateri program bo najverjetneje ponesel 'Najboljšo sorto' leta 2020 na KBS? Prosimo, delite svoje misli spodaj!

KDramastars je lastnik tega članka.

Avtor: Sam Yap