Nova agencija Kim So Hyun je bila razkrita!(Foto: Kim So Hyun Uradni Instagram (wow_kimsohyun))

Potrjeno je, da se bo Kim So Hyun pridružila agenciji nadarjenih korejskih igralk Jun Ji Hyun in Seo Ji Hye!

Minuli petek (15. januarja) je igralka odhod iz njene prejšnje agencije E&T Story Entertainment je bil objavljen. Izdali so uradno izjavo, v kateri so izjavili, da bo igralka zapustila agencijo.

Celotna izjava se glasi:»Pozdravljeni, to je E&T Story Entertainment.

Po dolgem pogovoru z igralko Kim So Hyun sta se agencija in igralka sporazumno dogovorili, da bo E&T Entertainment prenehal upravljati svoje dejavnosti.

Radi bi spoštovali želje igralke Kim So Hyun, ki je z nami od leta 2018, zanjo pa bomo navijali tudi v prihodnje.

Agencija se zahvaljuje igralki Kim So Hyun, ki je z nami in nam zaupa že leta, prav tako pa bi radi izrazili iskreno hvaležnost oboževalcem, ki so igralki izkazali svojo neskončno ljubezen. Upamo, da boste še naprej podpirali igralko Kim So Hyun in izkazovali svojo nespremenljivo ljubezen in zanimanje zanjo tudi v prihodnje.

Hvala vam.'

Novembra 2020 je vir iz Culture Depota potrdil, da so imeli sestanek s Kim So Hyun, da bi se pogovorili o njeni možnosti, da se v prihodnosti prestopi v omenjeno agencijo. Toda takrat je bilo razglašeno, da še ni nič odločeno.

V nadaljevanju je 18. januarja agencija CultureDepot končno razkrila, da je Kim So Hyun z njimi podpisala ekskluzivno pogodbo.Igralka je povedala, da je res hvaležna, da je na začetku leta delila to odlično novico. Nadaljevala je, da se bo trudila, da bi v prihodnosti pokazala več izboljšav pri svojih projektih.

Kim So Hyun vse prosi za več podpore in pričakovanja.

CultureDepot, hčerinsko podjetje Studio Dragon, je produkcijsko in upravljavsko podjetje, ki je tudi dom nadarjenih igralcev Jun Ji Hyun, Seo Ji Hye, Yoon Ji Min, Yun Ji On in Han Dong Ho.

Nova agencija Kim So Hyun je bila razkrita!(Foto: Kim So Hyun Uradni Instagram (wow_kimsohyun))

Kim So Hyun se je rodila 4. junija 1999. 21-letna igralka je svojo kariero v zabavni industriji začela leta 2006 kot otroška igralka in postala splošno priznana po upodobitvi lika zlobne mlade bodoče kraljice v filmu ' Moon Embracing the Sun (2012) in morilčeva najstniška hči, ki zapade v tragedijo v filmu 'Missing You' (2013).

Igralko so poimenovali 'Narodna mala sestra', 'Kraljica otroških igralcev' in se je uveljavila kot najboljša zvezda Hallyu. V Aziji je znana in velja za eno najbolje plačanih igralk v Južni Koreji.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli Sohyun Kim (@wow_kimsohyun)


Medtem se zdi, da bo to leto za Kim So Hyun naporno. Trenutno se igralka pripravlja na izidnjena popolnoma nova zgodovinska drama 'Reka, kjer se vzhaja luna,'na sporedu februarja. Prav tako se pripravlja na drugo sezono 'Love Alarm', ki naj bi bila predvajana v prvi polovici leta 2021!

Čestitamo, Kim So Hyun, in želimo ti vse najboljše pri novem začetku!

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

Napisala Liza Parker