Težava z uhajanjem golih fotografij Kate Upton, ki je prizadela tudi druge slavne osebnosti, je utrla pot ideji o razstavi umetnika. Toda domnevne gole slike igralke 'The Other Woman' ne bodo več prikazane, potem ko je umetnik umaknil svojo odločitev, saj so predmeti v domnevni predstavi 'ukradena lastnina'.

Igralka 'The Other Woman', Kate Upton, gole fotografije, kot tudi igralka 'Iger lakote' Jennifer Lawrence in druge zvezde naj bi bile razstavljene v fotogaleriji XVALA, vendar je bil načrt pred kratkim zavržen. The Independent je rekel.

V izjavi za javnost je dejal: 'Ni več šlo samo za 'vdiranje' slik, ampak so zdaj v medijih predstavljene kot ukradeno premoženje.'Sporočilo je dodalo: 'Ljudje so se identificirali z viktimizacijo Jennifer Lawrence in Kate Upton, veliko bolj, kot sem pričakoval, kar je močno prepričljivo.'

»Ta koncept je bil v naši trenutni kulturi vedno namenjen samopregledovanju. Zakaj čutimo potrebo po tem, da bi vedeli in prestopili meje zasebnosti drugih posameznikov.'

Omenjena fotogalerija z naslovom 'No Delete' bo potekala v galeriji Cory Allen Contemporary Art v St. Petersburgu na Floridi, The Washington Post je rekel.

Toda potem, ko je njegova publiciteta poudarila razkrito golo fotografijo Kate Upton in druge zvezdnice, je temu sledilo ogorčenje na družbenih medijih.

Razstava se bo nadaljevala, saj si je umetnik že nekaj let prizadeval za ustvarjanje omenjene galerije. Prikazala bo veliko zbirko osebnih fotografij slavnih, ki jih je našel na internetu, za katere upa, da bodo dvignili ozaveščenost o digitalni zasebnosti.

Pred dvema tednoma je odjeknila novica, da je prišlo do množičnega puščanja golih fotografij in videoposnetkov okoli 100 slavnih osebnosti in so bile objavljene na spletnem mestu 4Chan.

Poleg gole fotografije igralke 'The Other Woman' Kate Upton so v polemiko vključene tudi igralske zasedbe 8. sezone 'Teorije velikega poka' Kaley Cuoco, Selena Gomez, Ariana Grande, Kim Kardashian in Rihanna.

Imena Vanessa Hudgens, Kirsten Dunst, Cara Delevingne in Kate Bosworth so bila prav tako vlečena v množično hack problem.

Apple je že potrdil, da v njegovih varnostnih sistemih ni bilo nobenih neskladij, saj so poročila povedala, da je utrla pot do vdora v osebne račune, ki so povezani z iCloud.

Medtem FBI še vedno nadaljuje preiskavo v zvezi s tem vprašanjem.