KBS 2TV se pripravlja na prihajajoči prvenec 'Youth of May', v katerem igra zvezdnik 'Sweet Home' Lee Do Hyun.

Oddajna mreža je oboževalce dražila s svojimi prvi posnetki s 25-letnim igralcem ko se je prelevil v vrhunskega študenta medicine Hwang Hee Taeja.

V nedavno razkritih posnetkih zvezda '18 Again' kljub nepričakovanim dogodkom v življenju izžareva likovo vedrino s svojim igrivim izrazom.Igralci in premiera 'Majske mladosti'

Še v decembru, KBS 2TV je potrdil, da je Lee Do Hyun bi vodil prihajajoči rEtroromanska drama, postavljena v osemdeseta leta 20. stoletja.

Poleg igralca je mreža objavila seznam glavne igralske zasedbe, vključno z Lee Sang Yijem, Geum Sae Rokom in njegovim kolegom iz filma Sweet Home Go Min Si.

Mladost maja vodi Song Min Yeop, ki je leta 2019 režiral tudi dramo 'Doctor Prisoner', premiera pa naj bi bila uprizorjena prihodnjega maja.

Romantična drama je postavljena v burne čase vstaje Gwangju.Sledi zgodbi Hwang Hee Taeja, lahkotne študentke medicine, ki je odraščala na podeželju Gwangjuja.

S svojo duhovitostjo in inteligenco se skuša odlepiti od stereotipa o svoji vzgoji z vpisom na prestižno medicinsko univerzo Seula National University College of Medicine, kjer velja za vrhunskega razreda.

Tam je spoznal študentko tretjega letnika zdravstvene nege Kim Myung Hee, ki jo igra Go Min Si.

Tako kot Hwang Hee Tae je tudi Myung Hee prestala veliko življenjskih stisk, vendar se noče spotakniti in se še naprej bori za svoje sanje.

Poleg dua bosta Geum Sae Rok in Lee Sang Yi upodobila brata in sestre Lee Soo-Ryeon in Lee Soo Chan, ki imata nasprotni osebnosti.

Lee Soo Chan je najstarejši in nosi odgovornost za njihovo družinsko podjetje; po drugi strani pa je njegov brat Lee Soo Ryeon srečen študent pravne fakultete.

PREBERI VEČ: Lee Do Hyun postane čustven zaradi nenehnega uspeha serije 'Sweet Home'

Igralska zasedba 'Majska mladost' se udeleži prvega branja scenarija

KBS 2TV je objavil uradne fotografije medprvo branje scenarija 'Majska mladost'udeležila se je celotna ekipa, vključno z glavnimi zvezdami Lee Do Hyun, Lee Sang Yi, Go Min Si, Geum Sae Rok, Uhm Hyo Seop, Oh Man Seok, Kim Won Hae, Hwang Young Hee in Shim Yi Young.

Poleg igralske zasedbe sta bila za branjem za mizo vidna tudi režiser Song Min Yeob in scenarist Lee Kang.

Takrat je režiser 'Doctor Prisoner' razkril, da bo prihajajoča melodrama 'ujela ljubezenske in mladinske zgodbe', ki jih žanr poskuša predstavljati.

Poleg tega je želel tudi uspešno zaključiti serijo ter varnost vseh.

'Bolj kot karkoli drugega upam, da bomo lahko varno končali snemanje, ne da bi se kdo poškodoval,' rekel je.

Kar zadeva pisatelja Leeja Kanga, je povedal, da med igralci obstaja nesporna kemija, ki je dala pravičnost vsakemu liku.

Poleg tega je omenil tudi, kako je prišel do zgodbe, rekoč: „Kadar koli pišem scenarij, se usedem z miselnostjo, da napišem pismo. Počutim se, kot da sem zdaj dobil odgovor na ta pisma.«

PREVERITE TUDI: Song Kang je dejal, da želi znova sodelovati z Lee Do Hyunom v drugem projektu

KDramastars je lastnik tega članka.

Napisala Geca Flores