Prihajajoči film Song Joong Ki, Lee Hee Joon, Ryu Seung Beom in Jo Hyun Chul 'Bogota' se je nadaljeval s snemanjem, potem ko je bil ustavljen zaradi pandemije COVID-19.

Po poročanju lokalnega časopisa je triler-kriminalka uradno začela s produkcijo 21. junija in bo trajala tri mesece.

Poleg tega bo ekipa film zaključila v Južni Koreji.Po drugi strani pa je producentska hiša, ki stoji za težko pričakovanim filmom IDIOPLAN, pojasnila, da sta zdravje in varnost igralske zasedbe in celotne ekipe še vedno njihova prioriteta številka ena.

'Ko ponovno začnemo s snemanjem v teh težkih razmerah, je naša glavna prednostna naloga slediti smernicam za preprečevanje okužb ter zagotoviti varnost in zdravje naše igralske zasedbe in ekipe,' je povedal predstavnik podjetja in dejal, da se bodo potrudili, da film dokončajo v 'varno stanje.'

Song Joong Ki(Foto: uradni Instagram tvN)

PREBERI VEČ:Song Joong Ki se po vrnitvi v Južno Korejo samoizolira

Naj spomnimo, 'Bogota' so začeli snemati januarja 2020 v Kolumbiji.

Žal je bila ekipa zaradi omejitev, ki jih je prinesla zdravstvena kriza, prisiljena odložiti snemanje in se po snemanju 45 odstotkov filma vrniti v Južno Korejo.

Takrat je produkcijska ekipa pojasnila, da bodo snemanje preložili le zaradi spoštovanja zdravstvenih protokolov, vendar bodo projekt vseeno nadaljevali in končali.

'Po daljši razpravi smo se odločili preložiti. Opravili smo že približno 45 % snemanja. Tega projekta v celoti ne bomo preklicali. Naslednje leto bomo zagotovo nadaljevali in izdali za občinstvo.'

S tem se je celotna igralska zasedba in ekipa vrnila v Korejo konec marca in morala skozi dvotedensko karanteno.

Istega meseca so se pojavile govorice, da naj bi 'Bogota' končali snemanje v Kolumbiji; vendar je bilo zaradi naraščajočega števila primerov COVID-19 odločeno, da bodo proizvodnjo končali v Južni Koreji.

Igralska zasedba in povzetek 'Bogota'

Kriminalni triler, ki bo kmalu izdan, bo zaporedni projekt Song Joong Kija po Kmovieju 'Space Sweepers'.

V 'Bogoti' naj bi igral vlogo Guka Heeja, ki se je pri 19 letih preselil v Kolumbijo. V tujini je v svojem življenju doživel številne borbe ter vrsto vzponov in padcev.

Poleg tega se zvezdniku 'Vincenzo' pridruži vrhunski igralec Lee Hee Joon, ki je pred kratkim igral v uspešni drami 'Miška'.Upodobil bo Soo Younga, zaposlenega v veliki korporaciji, ki je obiskala Južno Ameriko.

Poleg 'Bogote' so med igralci še Jo Hyun Chul, Kwon Hae Hyo kot narednik Park in 29-letna kolumbijska igralka Juana Del Rio.

Prihajajoči film se ne ponaša le z močno igralsko zasedbo, ampak ga je napisal in režiral tudi priznani filmski ustvarjalec Kim Sung Je, ki je znan po svojem nagrajenem filmu 'Minority Opinion,'

V primeru, da ste ga zamudili: Oglejte si očarljivo kampanjo Song Joong Kija v zakulisju za reklamo Mom's TouchKDramastars je lastnik tega članka.

Napisala Geca Wills