V korejski lepoti in modi je nekaj, zaradi česar ji želimo slediti. Ne gre le za njihov čudovit stil in žarečo stekleno kožo, ampak tudi za njihove pričeske.

Tukaj so 4 pričeske, ki jih navdihuje K-drama, ki jih morate poskusiti to leto 2020 za popolno preobrazbo las:

1. 'VRHNI VOZEL'Poznana tudi kot neurejena bunda, je to eden izmed najbolj priljubljenih stilov korejskih deklet. Ta slog je posodobljena različica stare šolske balerinke. Namesto da bi ga imel na zadnji strani glave, je strateško postavljen na vrh z nekaj ohlapnimi prameni, ki se prelivajo okoli obraza. Ta slog je enostaven za izdelavo in je kot nalašč za tiste vroče, poletne dni ali ko se vam mudi ali le rahlo leno razpoloženi.

Kako to narediti: Zberite lase in naredite kito na vrhu glave. Zavežite ga s tankim držalom za čop in ga pritrdite z nekaj lasnicami. Strateško sprostite nekaj pramenov za ta lahkoten lep videz.

2. DOLGI VALOVI Z WISPY BANG

Dolgi bob je trenutno v trendu, toda dolgolaske dame K-dram nas zagotovo prepričajo, da si želimo zrasti lase in jih ponovno narediti dolge. Dolgi in valoviti lasje so celo bolj oblikovani v slogu K-drame s tistimi šiškami, ki uokvirjajo obraz. Če že imate dolge lase in ne želite tvegati s striženjem, ali če jih nameravate zrasti, je ta stil primeren za vas.

Kako to narediti: s palčko za kodranje ali valjčki zvijte lase v ohlapne valove. Nato šiške zlikajte z likalnikom za lase. Ključavnice, ki so najbližje obrazu, lahko pripnete za ušesa ali ob strani glave z ljubkimi zaponkami za bolj uglajen videz.

3. KRATEK BOB S tankim, POLNIM Šiškom

Če so vaši lasje trenutno dolgi do brade, je ta pričeska k-drama primerna za vas. Potrebuje le malo volumna in nekaj okvirja. Ste že opazili, da so pričeske večine korejskih igralk vedno odlično uokvirjene na njihovem obrazu? Ta videz je primeren za to, da izgledate, kot da imate tanek obraz.

Kako to narediti: uporabite okroglo krtačo in sušilec za lase za oblikovanje in dodajanje volumna vašim lasem in šiški. To naredite z lasmi, obrnjenimi na glavo. S to tehniko se korenine las samodejno dvignejo iz lasišča, kar daje vašim lasem več volumna.

4. VALOVITI, DO RAMEN LASJE

Zdi se, da imajo Kpop pevke in igralke Kdrame talent, da tudi najbolj preprosta frizura, ki ni potrebna za vzdrževanje, izgleda elegantno in elegantno. Ta pričeska do ramen, na primer. Je rahlo odmaknjen od središča z le malo valovanja za volumen.

Kako to narediti: sveže oprane lase razdelite na sredino in jih počešite, da odstranite morebitne zamote. Medtem ko so še vlažni, zavijte polovico las stran od obraza in jih pripnite ali pritrdite ob strani. Po nekaj urah ali ko so lasje suhi, jih otresite.

Kaj torej čakaš? Obiščite svoj najljubši salon in si zagotovite pričesko Korean Drama, o kateri ste vedno sanjali!