'Prison Playbook' je verjetno ena najboljših K-dram, ki bo gledalcem ostala za vedno in se ne bo nikoli naveličala gledanja.

Rom-com drama, ki jo je vodil režiser 'Hospital Playlist' in 'Reply 1988' Shin Won Ho, je občinstvu ponudila fenomenalno in srčno zgodbo z zvezdniškimi igralci Park Hae Soo, Jung Kyung Ho, Lee Kyu Hyung, Jung Hae In, Park Ho San, Choi Moo Sung in še več.

Napisala sta ga scenarista Jung Bo Hoon in Lee Woo Jung, sledi zgodbi bejzbolskega superzvezdnika Kim Jae Hyuka, ki ga upodobi Park Hae Soo, ki sreča svojo nesrečno, a nenavadno usodo.(Foto: Netflix Korea)

Pridružil naj bi se višjim ameriškim ligam, vendar so ga zaprli, potem ko je po nesreči ubil napadalca, ki je poskušal napasti njeno sestro.

V kaznilnici Seobu je srečal več grozljivih ljudi z najbolj grozljivimi primeri, vendar je uspel vzpostaviti posebne povezave ne le s svojimi socitarji, ampak tudi z zaporniškimi stražarji.

Ni mogoče zanikati, da si je K-drama 'Prison Playbook' zaslužila vrnitev za drugo sezono; vendar tvN in Netflix do tega datuma nimata potrditve.

Če vas že čaka najbolj pričakovana druga sezona, si oglejte, kaj trenutno pripravlja igralska zasedba 'Prison Playbook' in koga med njimi smo opazili v več K-dramah 2021.

Park Hae Soo kot Kim Jae Hyuk

Zaporniška knjiga(Foto: Jung Hae In Uradni Instagram)

Po uspehu tvN drame je zaigral v dveh najboljših filmih – med drugim 'Kvantna fizika' in 'Čas za lov'.

Kar zadeva prihajajočo K-dramo Park Hae Sooja, je potrjeno, da se bo pojavil v štirih serijah.

39-letni A-lister bo z Lee Jung Jaejem vodil preživetveno igro 'Squid Game', ki bo kmalu izšla.

Igre s lignji(Foto: Netflix Korea Official Instagram)

Sledita kriminalna drama 'Chimera' in Netflixov 'Surinam'.

Verjetno ena najbolj pričakovanih korejskih predelav letos je serija 'Money Heist', kjer bo prevzel vlogo Berlina.

PREBERI VEČ: Netflixova serija trilerjev 'Squid Game' z Lee Jung Jae in Park Hae Soo v glavni vlogi razkriva prvi teaser + napoveduje uradni datum izdaje

Jung Kyung Ho kot Lee Joon Ho

Zaporniška knjiga(Foto: Jung Kyung Ho Official Instagram)

V drami Jung Kyung Ho igra prijatelja iz otroštva Kim Jae Hyuka Lee Joon Hoa, ki je bil preoblečen v njegovega oboževalca številk, ki je znan tudi kot zalezovalca, saj sta morala oba prikriti svojo povezavo.

Trenutno 37-letni igralec igra v drugi mega uspešni drami, 'Hospital Playlist 2', v kateri upodobi legendarnega kardiotorakalnega kirurga Kim Jun Wana.

Seznam predvajanja v bolnišnici 2(Foto: tvN Official Instagram)

Poleg tega naj bi se pojavil tudi v filmu 'Apgujeong Report' z Ma Dong Seokom 'Train to Busan'.

Jung Hae In kot kapitan Yoo

Prison Playbook Jung Hae In(Foto: Jung Hae In Uradni Instagram)

Južnokorejski srčni izbranec je med zvezdniki K-drame, ki so letos 2021 rezervirani in zaposleni.

Nova drama Jung Hae Ina vključuje Netflixovo akcijsko serijo 'D.P', ki ji sledita 'Unframed' in težko pričakovana K-drama 'Snowdrop' skupaj z Jisoo iz BLACKPINK.

Jung Hae In -D.P Teaser(Foto: Netflix Korea Instagram)

Lee Kyu Hyung kot Yoo Han Yang

Prison Playbook Lee Kyu Hyung(Foto: Lee Kyu Hyung Uradni Instagram)

Vsestranski igralec Lee Kyu Hyung je v filmu 'Prison Playbook' igral kaotičnega, a zelo ljubljenega Han Yanga, aka Loony.

Po nastopu v komediji-drami je naslovil več izjemnih serij, vključno z 'Life', 'Doctor John' in seveda 'Hi Bye, Mama!' kjer igra Jo Gang Hwa.

Leta 2021 je Lee Kyu Hyung presenetil številne svoje oboževalce, potem ko se je posebej pojavil v več K-dramah.

Yuljems je bil osupel, ko ga je videl kot enega od pacientovih bratov v 'Hospital Playlist 2'.

Lee Kyu Hyung(Foto: Lee Kyu Hyung Uradni Instagram)

Sledila je še ena kameja v 'Glasu 4', 'The Witch's Diner' in pred kratkim v 'Racket Boys' skupaj s soigralcem 'Prison Playbook' Jungom Min Sungom.

Choi Moo Sung kot Kim Min Chul

Zaporniška knjiga(Foto: Jung Kyung Ho Official Instagram)

Kdo bi pozabil ljubkega šefa celice Kim Min Chula, ki ga igra Choi Moo Sung?

Po 'Prison Playbook' se je pojavil kot eden od glavnih likov v 'The Nokdu Flower', 'Stranger 2', njegov zadnji nastop pa je bil v zgodovinski drami 'Joseon Exorcist'.

Park Ho San kot KAIST

Oboževalci si lahko ogledajo Park Ho San v njegovi trenutni drami 'Penthouse 3', kjer je igral bivšega očeta Yoo Je Ni-ja, Yoo Dong Pila.


V primeru, da ste zgrešili: 'D.P' še vedno reže ilustrirajo Bromance Jung Hae Ina in Goo Kyo Hwan, ko se podvržejo brutalnemu vojaškemu usposabljanju

KDramastars je lastnik tega članka.

Napisala Geca Wills