Nova ekipa novincev je končno pripravljena na srečanje z gledalci! Disney Plus Korea je izdal prvi napovednik 'Rookie Cops', v katerem igrajo nekateri najsvetlejši zvezdniki Kang Daniel, Chae Soo Bin, Lee Shin Young in drugi.

Sinopsis Disney Plus Korea 'Rookie Cops'

'Rookie Cops' sledi zgodbam novopečenih rekrutov na prestižni korejski nacionalni policijski univerzi, enem najbolj ekskluzivnih in konservativnih kampusov v Koreji.

Wi Seung Hyun (Kang Daniel) je častni študent prvega letnika, ki želi slediti stopinjam svojega očeta. V njegovem življenju gre vse dobro, dokler ne sreča Go Eun Gang (Chae Soo Bin).Chae Soo Bin & Kang Daniel(Foto: Chae Soo Bin Instagram / Kang Daniel Instagram)

To bo mladinska raziskovalna serija, ki prikazuje študentove sanje, romantiko, ambicije in izzive v življenju.

Dramo je napisal Lee Ha Na, režiral pa Kim Byung Soo.

Disney Plus Korea je izdal napovednik 'Rookie Cops'

V napovedniku, ki ga je izdal Disney Plus Korea, se je posnetek začel s prikazom elitne univerze in brucev, ki so zaposleni na terenu. Prikazal je tudi zabaven odnos Wi Seung Hyuna, Kim Tak (Lee Shin Young), Yoo Dae Il (Park Sung Joon) in Seo Beom Joo (Kim Woo Seok), ki večino svojih dni delita skupaj, ko živita v isti spalnici.

MORDA BI VAM BILO VŠEČ TUDI: Zvezdnica 'Idol: The Coup' Kim Min Kyu se bo pridružila Chae Soo Bin in Choi Minho iz SHINee v Netflixu 'The Fabulous'

Uradni plakat Rookie Cops(Foto: Disney Plus Korea) Zasedba Rookie Cops

Podobno kot dekleta, v isti spalnici živijo tudi Go Eun Gang (Chae Soo Bin), Woo Joo Young (Min Do Hee), Shin A Ri (Chun In Seo) in Ki Han Na (Park Yoo Na).

Napovednik daje vpogled v to, kako bodo ti mladi študenti premagovali izzive v kampusu, hkrati pa se naučili uživati ​​v vsakem trenutku svoje mladosti.

Poleg napovednika je drama izdala tudi svoj prvi uradni plakat, ki prikazuje mladostne čare likov.

'Rookie Cops' označuje debitantsko dramo Kanga Daniela, zato se je oboževalci veselijo.

Medtem se bo Chae Soo Bin vrnila tudi na velika platna s svojim novim akcijsko-pustolovskim filmom 'Pirates 2', ki naj bi izšel januarja. Igrala bo tudi v novi Netflixovi seriji 'Fabulous'.

Lee Shin Young je pravkar končal svojo spletno dramo 'Bite Sisters', poleg igralke 'My Roommate is a Gumiho' Kang Han Na.

Po uspehu njene prejšnje serije 'True Beauty' se je Park Yoo Na vrnila na male zaslone skozi 'Rookie Cops'. Ima tudi prihajajoči romantični film z Jang Dong Yoonom.

Po drugi strani pa naj bi bila mladinsko-komična drama 'Rookie Cops' premiera v prvi polovici leta 2022 na Disney Plus Korea.

V primeru, da ste ga zamudili: 'Pirates 2' razkriva plakate likov Han Hyo Jooa, Kang Ha Neula, Sehuna iz EXO in več

Ali ste navdušeni nad najnovejšo ekipo Kdrama v 'Rookie Cops'? Delite svoje komentarje z nami!

Za več posodobitev korejske drame naj bodo odprti zavihki na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

To je napisal Shai Collins.