Nova rom-com dramska serija KBS2 za polnoletnost 'Police University', v kateri igrajo Cha Tae Hyun, Jinyoung in Krystal, je gledalce poslala na vožnjo po toboganu, tretja epizoda pa je bila predvajana 16. avgusta.

Tretja epizoda je bila polna skrivnosti, romantičnih zanimivosti in zmage, ki je gledanost dvignila na nov vrh.

Yoo Dong Man raste srce za Kang Seon Ho

Preden kandidati za policiste vstopijo na univerzo, morajo najprej preživeti celotedenski pekel usposabljanja.Prva in druga enota, ki ju vodita Park Min Gyu (Chu Young Woo) in Oh Kang Hee (Krystal), sta nedvomno močni in pripravljeni na trening preživetja, tako fizično kot psihično.

(Foto: KBS)

Kang Seon Ho (Jinyoung) ne zanika dejstva, da so druge enote naprednejše od njih. Priznava, da sta on in njegova enota nekoliko prikrajšana in šibkejša od ostalih. S tem poišče pomoč pri hladnem in neusmiljenem detektivu, ki je zdaj profesor na univerzi, Yoo Dong Manu.

Yoo Dong Man, ki je zelo zameril Kang Seon Hou, nezavedno postane mehak in bolj odprt do študenta. Čeprav se zdi in zveni mrzlo, mu je mar zanj tako zelo, kot ne želi to zanikati.

(Foto: KBS)

Yoo Dong Man nevede pokaže svojo skrb in podporo Kang Seon Hou in zmagi njegove enote na treningu preživetja, prikrit z ostrimi besedami in bleščečimi očmi.

V primeru, da ste ga zamudili: Jinyoung iz B1A4 začne s hudim operativnim usposabljanjem na 'Police University' + prikazuje podobnosti Cha Tae Hyuna, Jinyounga in Krystal z njihovimi liki v novi drami

Smešen odnos dvojca med seboj nikoli ne spravi oboževalce in gledalce v jok od smeha.

Kang Seon Ho vs. Park Min Gyu

Videti je, da Kang Seon Ho (Jinyoung) in Park Min Gyu (Chu Young Woo) nista le v prijateljskem rivalstvu glede tega, da bi bila najboljši študent na univerzi, zdi se tudi, da ju oba zanima ista ženska.

Chu Young Woo naprej(Foto: KBS)
Chu Young Woo

Park Min Gyu vodi prvo enoto, Kang Seon Ho pa tretjo. Po drugi strani pa Oh Kang Hee vodi drugo enoto.

S tem se vsi trije, pa tudi člani njihove enote, po najboljših močeh trudijo priti do zmage in opraviti zadnji trening.

MORDA VAM BO: Igralec 'Oh My Ghost' Kwak Si Yang se v novi zgodovinski drami prelevi v ambicioznega princa s Kim Yoo Jungom, Ahn Hyo Seopom in Gong Myungom

Toda Oh Kang Hee in njena enota sta opravili prvo fazo testa, ki ju oprosti od izvajanja grozljivega peklenskega treninga.

Zaradi tega se Kang Seon Ho in Park Min Gyu borita drug proti drugemu. Prva in tretja enota se pripravljata na simulacijsko bitko v gozdu, kjer mora vsaka enota uničiti vsakega člana nasprotne enote.

(Foto: KBS)

Na koncu treninga preživetja je Kang Seon Ho postal zadnji mož, kar pomeni, da je tretja enota zmagala proti ekipi Park Min Gyu.

(Foto: KBS)

Ob zmagi tretje enote profesor Yoo Dong Man razkrije, da je bilo glavno bistvo izziva preizkus tovarištva enot, ki so ga vse odlično pokazale na treningu. Zaradi tega so vsi študenti, ki so zaključili usposabljanje, zdaj uradno sprejeti na korejsko nacionalno policijsko univerzo.

Romance Brews znotraj 'Police University'

Bilo je kristalno jasno, da je Kang Seon Ho (Jinyoung) navdušen nad judo dekletom, ki ima odlično osebnost. V prvi epizodi je brat Kang Seon Hoa ljubezen opisal kot 'stvar, zaradi katere vas bo srbelo srce', podobno kot hitro bije, ko nekdo zagleda osebo, ki jo ljubi.

V tretji epizodi Kang Seon Ho končno razkrije, kdo je bil zaljubljen v Oh Kang Hee (Krystal).

(Foto: KBS)

Kang Seon Ho in Oh Kang Hee si po uspešnem premagovanju zadnjega boja na treningu čestitata.

Kang Seon Ho s svojim najslajšim nasmehom brez obotavljanja prizna Oh Kang Hee. Priznava, da mu je bila edina inspiracija, da postane častna policistka, ona, tista, ki je prisegla, da bo brez obžalovanja naredila vse, kar si želi.

MORDA BI VAM BILO VŠEČ TUDI: MBC-jeva nova drama 'The Veil' izdaja nov črno-beli plakat s karizmo Namgoonga Mina

Oh Kang Hee je ostala brez besed, prevzeta nad nenadno, a sladko in premišljeno priznanje. Oboževalci in gledalci so zdaj radovedni, ali je Oh Kang Hee všeč Kang Seon Ho ali je do slednje samo prijazna.

(Foto: KBS)

Po drugi strani pa se na oddelku za profesorje vije domiselna in smešna romanca med detektivom in profesorjem Yoo Dong Manom ​​ter profesorico juda Choi Hee Soo.

Jasno je bilo, da je bila Choi Hee Soo očarana in zainteresirana za Yoo Dong Mana, njuna prva fizična interakcija pa je sprožila nadobudno romantično afero med obema.

Oboževalci in gledalci so komaj čakali, da bodo videli več dveh profesorjev.

Ogromna razkritja, Bird Meets Hacker Yoon

Ker se Yoo Dong Man želi vrniti na postajo in nadaljevati svoje delo policista in detektiva, ga vodja noče vzeti nazaj. Še vedno je obtičal z univerzo in službo kot profesor.

Z željo po vrnitvi prosi Cheola Jina, njegovo desno roko, da vohuni za tekočimi operacijami za ulov ilegalnih spletnih hazarderjev.

(Foto: KBS)

Toda neke usodne noči, ko naj bi Cheol Jin detektivu razkril zaupne podatke, je bil Cheol Jin brutalno napaden.

MNOGO VAS ZANIMA: Posodobitev zasedbe 'Ker je to moje prvo življenje' 2021: tukaj so nove drame, kjer lahko gledate Lee Min Ki, Jung So Min in še več

Yoo Dong Man je bil obupan nad tem, kar se je zgodilo Cheolu Jinu. Jeza se okrepi in ga prevzame, ko informacije prejema od podrejenega, krivec je pravzaprav na Policijski univerzi.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli KBS Drama (@kbsdrama)

Detektiv in profesor Yoo Dong Man, ki je zaskrbljen za svojega zvestega prijatelja in obupano želi ujeti kriminalne hazarderje, gre k Kang Seon Hou in ga iskreno prosi za pomoč.

Kot pravi pregovor, 'obupni časi zahtevajo obupne ukrepe', se Yoo Dong Man razkrije kot 'Bird', spletni prijatelj Kang Seon Hoa pod krinko 'Yoon'.

Gledalci se veselijo razmerja Yoo Dong Mana in Kang Seon Hoa, radovedni, ali se bo zdaj, ko sta drug drugemu razkrila drugačnost, in njuno partnerstvo, da bi zahtevala pravičnost, spremenili.

Gledanost 'Police University' se rahlo dvigne

'Policijska univerza' je ostala na prvem mestu po gledanosti med dramami od ponedeljka do torka.

Tretja epizoda 'Policijske univerze', ki je bila predvajana 16. avgusta, je dosegla nov rekord 6,8-odstotne gledanosti.

(Foto: KBS Drama)

'Policijska univerza' je z vsako epizodo boljša in boljša, o čemer govorijo tudi številke gledanosti.

6,8 odstotka je najboljši rekord drame, saj se je v primerjavi s prejšnjo epizodo rahlo povečalo za 0,3 odstotka.

Sledite KDramastars za več novic o Kdrami, KMovie in slavnih!KDramastars je lastnik tega članka.

Avtor Elijah Mully.