Če ste eden od tistih, ki se ukvarjate s dramo na temo napetih trilerjev, potem boste zagotovo vložili v oddajo tvN, ki je v teku, ' Cvet zla .'

Da, vsi, ki gledamo dramo, potrpežljivo čakamo na nove epizode, ki bodo izšle vsak teden, zdaj pa je drama vse do zadnjih nekaj preostalih epizod. In glede na izkušnje, 'Flower of Evil' postaja vse bolj intenzivna, ko tedni minevajo. Tako kot vsaka epizoda bi vsebovala veliko preobratov, zaradi katerih bi nas pustili na robu naših sedežev preklinjati.

Cvet zla(Foto: tvN)

Samo opozorilo: nekateri deli tega članka lahko vsebujejo nekaj manjšega spojlerja iz prvih 13 epizod 'Flower of Evil', tako da če še niste začeli gledati drame, Poglej stran !V filmu 'Flower of Evil' igrata igralec Lee Joon Gi in igralka Moon Chae Won. Upodabljajo lik Baek Hee Song in Cha Ji Won, ki sta srečno poročen par, blagoslovljen s čudovito hčerko po imenu Eun Ha.

Imajo slikovito popolno družino.

Cvet zla(Foto: tvN)

Baek Hee Song je mojster kovin in je popoln mož in oče, ki bi ga lahko kdorkoli zahteval. Po drugi strani Cha Ji Won dela kot detektiv in policist.

Lee Joon Gi(Foto: tvN) POGLEJ! Vroče fotografije serijskega morilca 'Flower of Evil', Kim Ji Hoon(Foto: tvN)

V redu, zato se ne spuščajmo v globoke podrobnosti, da se izognemo spojlerjem. Toda glede na sam napovednik jasno kaže, da Baek Hee Song ni oseba, ki jo pozna njegova žena in da živi popolna laž !

V redu, dovolj z glavnimi vodniki. Osredotočimo se zdaj na enega od zvezdnikov šova, Kim Ji Hoona, ki v drami upodablja lik prave Baek Hee Song. Pohvalimo produkcijsko ekipo, ki ji je uspelo vključiti Kim Ji Hoona kot del Cvet zla saj se je lahko ujemal z intenzivnostjo in karizmo Lee Joon Gi na zaslonu.

Upoštevajte, da NI dober fant v drami. On je zlobni značaj . Ampak ... ne moremo se izogniti, da bi opazili njegove čudovite vizualne slike!

Kim Ji Hoon nas je že od svojega nastopa v šovu prestrašil, in ker je radovednost navdušila, smo nekaj zalezovali na račune Kim Ji Hoona na družbenih omrežjih in prva stvar, ki smo jo opazili med pregledovanjem njegovega Instagrama, so bile njegove vroče fotografije.

Pojdite in si oglejte njegove čudovite fotografije spodaj!

(Foto: Posnetek zaslona z Instagram računa Kim Ji Hoon) (Foto: Posnetek zaslona z Instagram računa Kim Ji Hoon) (Foto: Posnetek zaslona z Instagram računa Kim Ji Hoon) (Foto: Posnetek zaslona z Instagram računa Kim Ji Hoon) (Foto: Posnetek zaslona z Instagram računa Kim Ji Hoon) (Foto: Posnetek zaslona z Instagram računa Kim Ji Hoon) (Foto: Posnetek zaslona z instagam računa Kim Ji Hoon)

Južnokorejski igralec Kim Ji Hoon se je rodil 9. maja 1981. Znan je po upodobitvi v dramah 'Zlata doba snah' (2007), 'Love Marriage' (znan tudi kot Matchmaker's Lover, 2008), 'Zvezde padajo z neba« (znan tudi kot Wish Upon a Star, 2010) in »Moji ljubki fantje« (2012). Leta 2010 je nastopil tudi v filmu 'Natalie,'in skrivnostna serija 'Nerešeno.'