Poročila, ki se pojavljajo ta teden, potrjujejo še eno trendno temo poleg vse spektakularne zabave v tehnologiji na mednarodnem sejmu zabavne elektronike v Las Vegasu.

Explore Talent je modno podjetje, ki je dvignilo glave, ko je na območju Las Vegasa lansiralo spletno mesto za zaposlitev talentov. Podjetje je vzpostavilo tudi stran na Facebooku, da bi izboljšalo svoje poslovanje. Zdaj je šlo skozi preobrazbo za ženske vseh velikosti, da živijo z zdravo samozavestjo, ki jo vodijo družbeni mediji.

'Plus Size Modeling', knjiga strani na Facebooku je na začetku vsebovala navdihujoče citate. Ko je spletno mesto začelo objavljati velike ženske, se je spletna stran dvignila in ustvarila neverjeten odziv.Naložene fotografije in videoposnetki so na Facebooku prejeli približno 500 deljenih in 158.000 všečkov.

Celotna podoba modela plus size in modna izjava plus size dela čudeže za ženske in njihovo samozavest. Najverjetnejši odgovor je, da je večina povprečnih žensk morda nekoliko predebela, ne pa anoreksična ali bulimična.

Direktorica trženja družbenih medijev pri manekenskem podjetju Sabrina diResta je v rubriki Huffington Post Facebook Stories zapisala: 'Naše poslanstvo smo si postavili, da svet izpostavimo tej čudoviti strani modeliranja plus-size in začeli predstavljati delo plus-size modela. manekenke po vsem svetu, da bi našim oboževalcem pokazali, da veliki, lepi in seksi res obstajajo.'

Dodala je: »Kaj pa drugi milijoni žensk tam zunaj, ki ne morejo kar skočiti v majhno obleko in se počutiti dobro? Ali pa si ne mislite, da bi lahko kdaj stopili pred kamero in postali obraz znamke?'

Ashley Graham je ena izmed vzhajajočih zvezd v manekenstvu velikih velikosti. Zdaj je del modelov IMG in ima linijo spodnjega perila pri kanadskem trgovcu na drobno, Addition Elle, ki njihove izdelke plus size označuje kot 'Seksi je stanje duha'.