RHONY Ramona Singer VS Kristen Taekman! Prave gospodinje New Yorka Ramona Singer se to sezono obnaša kot popolna nora! Zvezdnica in manekenka iz serije Newbie Housewives Kristen Taekman ne jemlje nesramnega vedenja Ramone Singer. Pravzaprav Kristen popolnoma stoji na svojem mestu, zaradi česar je Ramona videti kot nespametna ženska, ki bolj kot prijateljice skrbi za svoje lase. Ali je Ramona Singer dejansko mislila, da bi se lahko izognila s tem, da bi Kristen Taekman v Berkshires vrgla kozarec pinota? Ramona je manekenki zlomila ustnico! Komu Ramona misli, da ljudem meče stvari v obraz. Resnično upam, da bodo producenti RHONY razmislili o odpustitvi Ramone iz šova. In prejšnji teden, potem ko je Kristen polila Ramono z vodo, je Singer Kristen celo označil za kubo, ker je uničila svoj dragoceni izpad! Ramona na RHONY še enkrat dokaže, da jo lahko poje, a ne prenese. Singer je začel boj v vodi, a Ramona postane jezna, ko se Taekman dejansko ubije. Ramona, alias Rameana' po Taekmanu na WWHL, je jezila vse in se obnašala popolnoma enako, kot Ramons pridiga, da spodbuja, naj se ne obnašajo. Povedati Kristen, naj gleda svoja posla, medtem ko Ramona očitno presega svoje meje s Sonjo Morgan?

In kaj o tem, kako se Ramona zavzema za Avivo, potem ko jo je Drescher v prejšnji sezoni oddaje RHONY označil za 'white trash'. Kako hitro Ramona pozabi. Ramona je zamudila Heatherino zabavo, ker Aviva ni bila povabljena. Kako hitro Singer pozabi, da je Avivo označil za psiho! Torej, ko Kristen pokliče Ramono, ker se ni pojavila na zabavi, za katero je prej rekla, da se ne bo udeležila, Singer znori na Kristen. Si lahko predstavljate, če je Ramona imela zabavo in se Kristen ne bi pojavila, ker je bila užaljena, da se je ni povabila, da se udeleži še ena zvezda gospodinj? Ramon Singer bi izgubil zrkla! Kam gre prave gospodinje iz New Yorka Ramona Singer z vsem tem hinavskim vedenjem? Ramona Singer na RHONY pokaže, da nima manir, nima takta in razreda. Pevka se obnaša kot otrok, a ko jo pokličejo na njeno vedenje, obrne pogovor nazaj na nekoga ali kaj drugega, da bi se z nje razgrela. Pevka se vmeša v Sonjine posle, ko so Sonjini mladeniči ena edinih stvari v življenju, ki Sonjo v teh dneh osrečujejo. Ramona trdi, da ljubi svojo najboljšo prijateljico iz gospodinj, toda kogar koli ogovarja o svojih finančnih težavah, preprečuje Sonjine podvige in zdaj je sabotirala njeno ljubezensko življenje.

Pevec stinger mora brenčati stran od naših newyorških gospodinj! Razen tega, da se Ramona obnaša kot nora, RHONY ne uspe pri vsaki epizodi. Zgodbe, kot je Carole, ki nadgrajuje svoje stanovanje tako, da odnese svojo kuhinjo, so smešne?! Ko je Carole v svoji izpovedi rekla, da ženske v New Yorku ne uporabljajo svoje kuhinje, sem skoraj padel s stola. Živim v New Yorku in uporabljam svojo kuhinjo vsak dan. Čeprav nisem bogata zvezda pravih gospodinj v New Yorku, bi si sama kuhala hrano, tudi če bi se družila s Sonjo Morgan na Upper East Sideu. No, to je bilo dolgočasno, zato se vrnimo k Ramoni Singer in njeni novi sovražnici Kristen Taekman ter njunemu stopnjevanju spora, zaradi katerega bo RHONY morda okusen. In Ramona je kupila klimatsko napravo za namestitev v Heatherino hišo, je bila neprecenljiva! Toda njena smešna mini drama, zlom v gozdu, je bila nora na Ramono. Začenjam čutiti novo odkrito spoštovanje do ljubljene novince in oboževalcev Kristen Taekman. Taekman je bil tudi glas razuma, ko ni mogla verjeti, da gospodinje prejšnji teden niso uporabljale čudovitih objektov v zdravilišču. Samo viseli so in pili, medtem ko bi katera koli druga ženska zagotovo umrla, da bi bila v prestižnem zdravilišču brez finančnih omejitev.Človek, dobim 30-minutno masažo in vzamem vsako sekundo, kot da je to moj zadnji dan na zemlji! Veseli me, da Taekman ni tako razvajen in nehvaležen kot druge gospodinje. Nenehno kliče Ramono in ji ne dovoli, da bi se izvlekla, da bi se obnašala kot nesramen. Njene enovrstice so tudi precej zabavne.

'Sonja je edina oseba, ki jo poznam, ki bi lahko čudovito izigrala bankrot,' je dejala Kristen Taekman in se sklicevala na Sonjine globoke finančne težave, medtem ko Morgan brez težav izpolni račun v predrznem salonu za 7 žensk.

Taekman se v svoji spovednici še enkrat pošali, potem ko je Ramona vrgla svoj pinot na Kristen, rekoč: 'Svojih otrok učim, da ne udarjajo, ne mečejo. Je Ramona pred 65 leti zamudila ta zapisek?'

'Še naprej me pritiska. Ne jemljem njene vabe. Mislim, da jo še bolj moti, da se ne jezim nad njo. Imam miren in racionalen način ravnanja z njo in imam občutek, da je to zanjo novo. Ni kul, da bi komu kaj metali,« piše Kristen v svojem blogu po oddaji.

Kristenin slogan 'Nisem najbolj ostro orodje v lopi ... ampak sem lepa' novinci gospodinji ne daje pravice. Njeno 'orodje' je ostrejše od dolgočasnih inštrumentov Ramone, Sonje in Avive skupaj.

Na čigavi strani si? Kristen ali Ramona?