Lee Hyun Woo vodi mednarodno zasedbo drame KBS2, 'Moorim School', akcijske serije, ki združuje borilne veščine z nadnaravnimi elementi.

V svoji prvi večji televizijski vlogi, odkar je nastopal kot drugi glavni v seriji SBS 'To the Beautiful You' iz leta 2012, Lee upodablja Yoon Shi Wooja, člana idolske skupine, ki trpi za nerazložljivo izgubo sluha, preden se je vpisal v šolo Moorim, legendarno institucija, ki poudarja samoizpopolnjevanje s prakso magije.

Medtem ko še naprej igra v najstniških dramah, je Lee izkušen izvajalec, ki je očaral domače občinstvo z uspešnim vohunskim filmom 'Secretly, Greatly'.Tukaj je pet zabavnih dejstev o Lee Hyun Wooju.

1. Lee Hyun Woo je nekdanji otroški igralec, ki je pritegnil pozornost s svojim nastopom v dramah, kot je 'The Legend'.

Lee Hyun Woo je debitiral v seriji KBS iz leta 2004, 'Oolla Boola Blue Jang.' Pozitivno pozornost je pritegnil z upodobitvijo otroških vlog v 'The Legend' in 'King Sejong the Great', preden je prejel priznanje v šolski seriji 'Masters of Study'.

2. Je izkušen nogometaš, kar dokazuje njegova upodobitev Cha Eun Gyul v seriji 'To the Beautiful You' iz leta 2012.

Član slavne nogometne ekipe FC Avengers, Lee je izvajal lastne nogometne kaskade v filmu 'To the Beautiful You.'

3. Pred tem je igral ob Kim Soo Hyun in Kim Woo Bin.

Ob Kim Soo Hyunu se je pojavil v uspešnici 'Skrivno, veliko', preden je prevzel Kim Woo Bin v kriminalnem filmu 'The Con Artists' iz leta 2014.

4. Govorilo se je, da je romantično povezan z IU, preden je K-pop solistka razkrila, da se druži z indie zvezdo Jang Kiha.

Lee je pritegnil pozornost s svojim nastopom v videospotu IU 'You and I.' Zvezdnici sta nato postali priznani ali CF (komercialni film) par za blagovno znamko oblačil Unionbay. Vendar pa so govorice o zmenkih, ki so vključevale privlačni par na zaslonu, razblinile leta 2015, ko je IU razkrila, da se druži z Jangom Kiho.

5. Pred kratkim je izdal svoj prvi singel kot solo vokalist z Louie of Geeks na 'Your Face'.

Lee Hyun Woo se je pred tem pojavil v izvirnem zvočnem posnetku za 'Secretly, Greatly' z 'Ode to Youth' in bil predstavljen na izdaji O Broject, 'It's a Lie.' Januarja 2016 je izdal svoj prvi samostojni singel z Louie of Geeks z naslovom 'Your Face'.