Na sporedu je bila prva epizoda težko pričakovane drame 'Cheese In The Trap', ki temelji na webtoon-u, in morda se sprašujete, ali je vredna pozornosti. Ker nismo prebrali izvirnega webtoona, ne moremo komentirati, kako resničen je vir, vendar je tukaj pet razlogov, zakaj bi si ga morda želeli ogledati.

  1. Park Hae Jin: Igralec igra Yoo Junga, študenta, ki ga opisujejo kot priljubljenega in vendar nekako skrivnostnega. Na videz je čeden, oseben in bogat, zaradi česar je zelo priljubljen. Toda zanj je več in zdi se, da to sumi samo ena oseba. Park odlično obdrži poker obraz, tako da le redko sumite o resničnih namenih njegovega lika. Do konca prve epizode lahko gledalci posumijo, da ga zanima Hong Seol, ki ga igra Kim Go Eun, a ji to ni jasno. Prepričana je, da ima zasebni načrt mučenja, ki je bil zasnovan prav zanjo.

  2. Kim Go Eun: Igralka igra zelo simpatičnega študenta po imenu Hong Seol. Z lahkoto se je poistovetiti z njenimi težavami, da bi ostala v šoli in bila dobro, kljub temu, da mora delati. Je oseba, ki si pridobi zveste prijatelje, tako da veste, da je bila tam zanje. To je prva drama Kim Go Eun, zato je njena sposobnost, da ustvari všečen dramski lik, impresivna.  3. Prijatelja: Nam Joo Hyuk in Park Min Ji igrata zvesta prijatelja, ki bosta Hong Seolu stala ob strani ne glede na vse. Lik Nam Joo Hyuk tvega, da bo v težavah, da bi jo rešil. Park Min Ji je pripravljena deliti svoj težko prisluženi denar, da lahko skupaj hodita v šolo. Ne glede na to, kako težke so stvari za Hong Seol, so njeni prijatelji tam, da jo podpirajo.

  4. Podzaplet: Ob koncu prve epizode gledalci spoznajo dva nova lika, ki imata morda nekaj opraviti s skrivnostmi, ki jih hrani Yoo Jung. Lee Sung Kyung igra razvajeno bogato dekle, Seo Kang Joon pa njenega potepuškega brata. Pričakujemo lahko, da bodo ti liki zakomplicirali tako Yoo Jungu kot Hong Seolu.

  5. Prikaz študentskega življenja: drama prikazuje dobre in slabe vidike življenja na fakulteti. Na slabi strani so klike, snobizem, osamljenost in finančni boji, na dobri strani pa je močan občutek tovarištva in možnost, da si lahko, če trdo delaš, izboljšaš svoje življenje.

Ste videli prvo epizodo? kaj si mislil? Če ste prebrali webtoon, nam sporočite, kako se obnese.