Igralka Park Shin Hye si je prav za poletno sezono naredila svežo pričesko! Nova slika ni šokirala le njenih oboževalcev, ampak tudi uporabnike spleta po vsem svetu.

28. maja je slavna igralka na svoj račun družbenih omrežij naložila ležeren zrcalni selfi z napisom 'Mi naj kdo pove, kako naj si hitreje zrastiš lase?'

Park Shin Hye je znana po dolgih in naravno ravnih laseh. Vendar se je za poletje odločila za elegantno večplastno krojeno do ramen. Njeni sledilci so presenečeni, a zagotovo obožujejo igralkino novo pričesko.Tukaj je nekaj komentarjev:

'Tako ljubka je.'

'Kako je Park Shin Hye tako lepa?'

'Tako je srečna, da je tako čudovita.'

Park Shin Hye bo igrala v zombi trilerju z naslovom ' Živa skupaj z igralcem igralec Yoo Ah In 24. junija.

Ta film pripoveduje o mestu, ki ga je okužil neznani in skrivnostni virus, zaradi česar je mesto postalo gostilniški kaos in ga sčasoma zaprli. Nato pusti dva preživela popolnoma izolirana in poskušata živeti in preživeti v kritični situaciji.

Živo, imenovano #Alive, vodi režiser Cho Il-hyung z igralcema Yoo Ah-in in Park Shin-hye. Ta film temelji na ameriškem filmu 'Alone', ki ga je leta 2019 izdal Matt Naylor, ki je skupaj z režiserjem Cho Il-hyungom priredil scenarij.

Južnokorejska igralka in pevka Park Shin-hye se je rodila 18. februarja 1990. Splošno priznana je bila po igranju v melodramah, in sicer Stairway to Heaven (2003) in Tree of Heaven (2006). Velja za eno najplodovitejših igralk v svoji generaciji, še večjo prepoznavnost pa je pridobila z vlogami v televizijskih dramah Lepa si (2009), Dediči (2013), Ostržek (2014-2015), Zdravniki (2016) in Spomini na Alhambro (2018-2019).

Park Shin-hye je bil naveden vForbes Korea Power Celebrity. Zasedla je 33. mestordmesto v letu 2015 in 12. v letu 2017.

Igralka se je rodila vGwangjuin odraščal vOkrožje Songpa,Seul. Njen starejši brat jePark Shin-wonki je znan kot kitarist in skladatelj. Njen prvi nastop v zabavni industriji je bil v glasbenem videu 'Flower', ki ga je pelaLee Seung-hwan. Po tem je Park Shin-hye nato opravila formalno usposabljanje iz petja, plesa in igranja, da bi izboljšala svoj talent.

Park Shin-hye je zdaj ena najbolj iskanih podpornic po njeni uspešniciOstržekizdano v letih 2014-2015. Podpirala je blagovne znamke, kot soMamondeinBruno Magliin vsa prodaja se je povečala zaradi njene odobritve. Prevladovala je tudi pri mednarodnih blagovnih znamkah, kot je italijanska luksuzna znamkaBruno Magli, francoska znamka zunanjih oblačilProsoin filipinska blagovna znamka oblačilKlop.

Pevka/igralka je tudi prva zvezdnica, ki je bila izbrana za model za VISA, in tudi prva korejska zvezda, ki je bila izbrana za globalnega ambasadorja avstrijske znamke nakita Swarovski. Britanska zlatarska znamka Olivia Burton je izbrala tudi Park Shin Hye za svojega prvega ambasadorja blagovne znamke v Koreji.