Kim Woo Bin je v decembrski številki Vogue Korea videti drzno(Foto: SBS TV)
Kim Woo Bin je v decembrski številki Vogue Korea videti drzno

Igralec 'The Heirs' Kim Woo Bin je okrasil naslovnico decembrske številke Vogue Korea. Igralec je na črno-beli sliki zagotovo izgledal pogumno!

Med intervjujem in fotografiranjem za omenjeno revijo je Kim Woo Bin spregovoril o svojem preteklem in trenutnem cilju kot igralca.Ko so ga vprašali o njegovih sanjah v odraščanju, je igralec dejal, da je že od malih nog sanjal, da bi postal močan odrasel. Želel je biti tudi močan moški, z moško postavo, ki je dober v tem, kar počne. Vendar zdaj, ko je odrasel, želi namesto tega postati dobra oseba.

Nato je igralec povedal, da je 'ljubezen do sebe' nekaj, česar se ne bi nikoli naveličal. Ve, da se ljubiti ni lahko, zato se na to vedno spomni. Pojasnil je, da že kar nekaj časa ni bil sposoben skrbeti zase, saj je bil vedno zaposlen s skrbjo za druge. Pri tem je postal še posebej oster in neprijazen do sebe. Nato se je nasmehnil in rekel: 'Trenutno sem bolj osredotočen na to, da ljubim in razumem, kdo sem.'Celotno sliko in intervju Kim Woo Bin si lahko ogledate v decembrski številki Vogue Korea!

Kim Woo Bin je v decembrski številki Vogue Korea videti drzno(Foto: revija Vogue Korea)
Kim Woo Bin je v decembrski številki Vogue Korea videti drzno

Južnokorejski model in igralec Kim Woo-bin se je rodil kot Kim Hyun Joong 16. julija 1989. 31-letni igralec je svojo kariero v zabavni industriji začel kot model na vzletno-pristajalni stezi in debitiral v televizijski drami 'White Božič.' Nato je pritegnil pozornost z upodobitvijo v drami 'A Gentleman's Dignity' (2012) in končno dosegel preboj v karieri z 'Šola 2013' (2012-2013) in 'The Heirs' (2013). Leta 2016 je prevzel svojo prvo glavno vlogo v televizijski seriji 'Nenadzorovano milo'.

Potem ko je dosegel uspeh na malih zaslonih, je nato zaigral v filmih, kot so 'Friend: The Great Legacy' (2013), 'The Con Artists' (2014) in 'Dwenty' (2015). Kim Woo Bin je postal tudi model v oglaševalski kampanji za Calvin Klein Watches + Jewelry, s čimer je postal prvi vzhodnoazijski model slavne znamke.

Kim Woo Bin je v decembrski številki Vogue Korea videti drzno(Foto: revija Vogue Korea)
Kim Woo Bin je v decembrski številki Vogue Korea videti drzno

Leta 2017 je bil igralec uvrščen v kriminalni film 'Wiretap' avtorja Choi Dong-hoona. Vendar je bil projekt prekinjen, da bi mu omogočili zdravljenje raka. Oboževalci so bili v velikem šoku, ko so 24. maja 2017 slišali novico, da so Kim Woo Bin diagnosticirali raka nazofarinksa. Igralčeva agencija Sidus HQ je oboževalcem povedala le, da je že začel zdravljenje z zdravili in sevanjem, ter da je moral začasno prekiniti vse svoje dejavnosti, da bi se osredotočil na svoje zdravje.

11. marca 2020 so oboževalci prejeli odlične novice iz agencije Kim Woo Bina, ko so sporočili, da se bo vrnil na velika platna, ko bo igral v prihajajočem znanstvenofantastičnem filmu 'Alien'.

Igralec in njegovo dekle Shin Min-a sta ostala močna skozi vse. Do danes se še vedno srečno družita. Še ena zabavna zanimivost o igralcu je tudi ta, da je najboljši prijatelj s kolegom modelom-igralcem in soigralcem iz 'Šole 2013' Lee Jong-sukom. Obe zvezdnici se poznata že od manekenskih dni.

Za več posodobitev naj bodo vaši zavihki odprti na Kiltandkeeley!

Kiltandkeeley je lastnik tega.

Avtor: Sam Yap