Naloga opravljena! Lee Junho je končno izpolnil svojo obljubo oboževalcem in gledalcem 'The Red Sleeve Cuff', ko je izvedel to uspešnico 2PM v MBC-jevem 'Radio Star'.

Preberite, če želite videti izpolnjeno obljubo idola-igralca!

Lee Jun(Foto: MBC Instagram) Lee Junho pleše ob 2PM 'My House'

Lee Junho, Kang Hoon in Oh Dae Hwan plešejo na 'My House' ob 2PM

V epizodi 'Radio Star' 2. februarja so nastopili 'The Red Sleeve Cuff' Lee Junho, Lee Se Young, Kang Hoon, Oh Dae Hwan, Jang Hye Jin in Lee Min Ji. Skupaj je skupina privabila smeh med občinstvo in celo delila neverjetne zgodbe o medsebojnem sodelovanju v drami. Spregovorila sta tudi o tem, kako se je njihova življenja spremenila po nastopu v rekordni K-seriji.Ker je bil Lee Junho drugič v programu, je že vzpostavil dober odnos z gostiteljem. Lani novembra 2021 je gostoval s soigralcem Oh Dae Hwanom. Takrat je bila premiera zgodovinsko-romanske drame.

Lee Jun(Foto : MBC Instagram) Lee Junho pleše ob 2PM 'My Hourse'

Omenil je, da ko bo 'The Red Sleeve Cuff' presegel 15 odstotkov gledanosti, bo član 2PM zaplesal na uspešnico njihove skupine 'My House', medtem ko bo oblečen v kraljevo ogrinjalo, ki ga je uporabil v drami.

Na srečo serija ni le izpolnila njegove obljube, ampak je tudi presegla pričakovanja. Prejel je izjemno podporo gledalcev in prejel številne nagrade.

'Rdeča rokavska manšeta' se je začela s skromno oceno, a je do konca narasla na 17 odstotkov.

Lee Junho in Oh Dae Hwan(Foto: MBC Instagram) Lee Junho pleše ob 2PM 'My House'

Po dveh mesecih čakanja in ko se je vrnil v radijsko oddajo, je idol-igralec končno izpolnil svojo obljubo in ob soigralcih Kang Hoonu in Oh Dae Hwanu je celo zaplesal na 2PM 'My House' ... tudi oblečen to je hanbok!

MORDA BI VAM BILO VŠEČ TUDI: Lee Se Young priznava, da je Lee Junho njeno ozadje telefona - tukaj je zgodba za tem

Kang Hoon in Lee Junho(Foto: MBC Instagram) Kang Hoon in Lee Junho plešeta ob 2PM 'My House'

Eden od voditeljev programa, Yoo Se Yoon, je komentiral, da so se lahko srečali s King Jeongjo in 2PM hkrati.

Junho je nato odgovoril, da sploh ne more identificirati, kdo je v tistem trenutku, saj je med plesom na priljubljeno K-pop pesem nosil tudi kraljev kostum.

Oglejte si, kako Lee Junho, Kang Hoon in Oh Dae Wan plešejo ob 2PM 'My House' tukaj !

14:00 Uspešno prvo samostojno srečanje oboževalcev Leeja Junha

Studio 'Radio Star' je bil ob gostovanju slednjega poln vzklikov in smeha gostiteljev in zasedbe 'Rdeče rokave'. Ker je bil posnet pred rojstnim dnem Leeja Junha 25. januarja, so ga program in soigralci v studiu presenetili z rojstnodnevno torto.

Nagrajeni igralec je bil hvaležen, da je svoj poseben dan proslavil s svojimi bližnjimi sodelavci.

Lee Jun(Foto: MBC Instagram) Lee Junho pleše ob 2PM 'My House'

Poleg tega je Lee Junho zaradi velikega povpraševanja imel lani 22. in 23. januarja svoje prvo samostojno srečanje oboževalcev brez povezave in na spletu. To je bil tudi poseben dogodek ob praznovanju njegovega 32. rojstnega dne.

Prvi dogodek Leeja Junha, 'Junho The Moment,' je bil velik uspeh. Vstopnice so bile takoj razprodane, njegov tesni prijatelj Song Joong Ki pa se je prvi dan svoje dvodnevne samostojne predstave celo posebej pojavil.

V primeru, da ste ga zamudili: Korejski poročevalec razkrije skrivnost priljubljenosti Leeja Junha

Za več novic in posodobitev iz K-drame, K-filma ter slavnih oseb, imejte zavihke odprte tukaj na Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

To je poročal Shai Collins.