Disney+ oboževalce draži z romantičnim napovednikom nove drame Han So Heeja in Parka Hyung Sika 'Soundtrack #1', poleg uradnega datuma izdaje.

Medtem ko se platforma za pretakanje pripravlja na težko pričakovano ekipo dua, prihajajoča serija predstavlja edinstveno zgodbo o prijateljstvu, ki se je spremenila v cvetočo romanco.

Datum izdaje 'Soundtrack #1'

Pod vodstvom režiserja 'Vincenzo' in 'Money Flower' Kim Hee Won ter scenarist 'She Would Never Know' Chae Yoon, datum izdaje 'Soundtrack #1' je predviden za 23. marec, ekskluzivno na Disney+.Prihajajoča serija je glasbena drama, ki prikazuje zgodbo Hana Sun Wooja, nadobudnega fotografa, ki ga igrata Park Hyung Sik in njegovega 20-letnega najboljšega prijatelja Lee Eun Sooja, ki ga upodablja Han So Hee.

Je svobodomiselna avtorica besedil, ki glasno pove, kako se počuti.Zanimivo je, da bosta drug drugega odkrila več, potem ko bosta dva tedna živela skupaj.

15-sekundni napovednik ponazarja, kako eden skrivaj čuti do drugega.


Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli Disney+ Korea (@disneypluskr)

PREBERI VEČ:Fotografije 'Soundtrack #1': Park Hyung Sik, Han So Hee Okusi sladek trenutek pod prvim snegom

Na snežen dan se dvojec odločita, da bosta skupaj preživela dan, ob pijači in zapravljanju časa v arkadi, kot sta to počela.

Videoposnetek se premika s Han Sun Wooom, ki romantično gleda Eun Soo, kar spodbuja srčno utripajoča čustva.

Ker se ni bala povedati svojega mnenja, so besedila postala iskrena in vprašala svojo najboljšo prijateljico: 'Se bojiš, da bi te zavrnili?' s sklicevanjem na to, zakaj se je Sun Woo odločil skriti svoja čustva, na kar je odgovoril: 'Ni to. Bojim se jo izgubiti.'

Najnovejši napovednik filma 'Soundtrack #1' je pokazal, kako so glavni junaki zmedeni s svojimi občutki, pri čemer je utripal napis v dražljivki, ki se glasi: 'Ali je med nama prijateljstvo ali ljubezen?'

Po drugi strani pa se zdi, da se Han Sun Woo boji, da bi njegovo priznanje pokvarilo njegovo 20-letno prijateljstvo z Eun Soo.

Pred novimi napovedniki 'Soundtrack #1' je Disney+ predstavil tudi lika Han So Heeja in Parka Hyung Sika z njihovimi posameznimi posnetki.

30-letni srčni izbranec odlično upodablja Hana Sun Wooja, ki se ponaša s svojo karizmo skozi obrazni izraz.

Park Hyung Sik in Han So Hee sta posneta za 'Soundtrack #1'

V teaserju se je prelevil v nadobudnega fotografa, ko je nežno držal fotoaparat in ostal osredotočen na svoj motiv.

Soundtrack #1(Foto : Disney+) Park Hyung Sik | Soundtrack #1 še vedno

Po poročanju revije je produkcijska ekipa igralca pohvalila, ker je pokazal 'globoka čustva' Hana Sun Wooja.

Poleg tega je ekipa opozorila, da 'lahko vidijo, zakaj mnogi ljudje ljubijo igralca Parka Hyung Sika in zakaj so njegove romance [drame] zelo ljube.'

Medtem so izšli tudi posnetki Han So Heeja kot Lee Eun Soo.

Kot je razvidno iz teaserja, se je utopila v delu, pokazala, kako strastna je do svoje obrti, in svoje misli ponazorila z besedami.

Soundtrack #1(Foto : Disney+) Han So Hee | Soundtrack #1 še vedno

Po drugi strani produkcijska ekipa namiguje, da bodo gledalci priča 'bogatim čustvom in občutljivi ekspresivnosti' novega lika Han So Hee.

V primeru, da ste zgrešili:Han So Hee, Park Hyung Sik se v novi drami 'Soundtrack #1' najdeta med prijatelji in ljubimci

KDramastars je lastnik tega članka

Napisala Geca Wills