Mesec dni pred končno predvajanjem je prihajajoča romantična drama JTBC-ja 'Sunbae, don't Put on That Lipstick' ponovno razvajala gledalce z novim teaserjem!

Temelji na priljubljenem spletnem romanu, 'Sunbae, don't Put on That Lipstick' pripoveduje zapleteno ljubezensko zgodbo o Sunbae in njenem mladincu, ki po naključju dela v isti marketinški skupini za kozmetično znamko. Perfekcionistično kozmetično tržnico Yoon Song Ah bo igral Won Jin Ah. Rowoon iz SF9 bo igral vlogo drznega in očarljivega mlajšega kolega Chae Hyun Seunga.

V času, ko je delal s svojim sunbaejem, bo Chae Hyun Seung kmalu razvil posebne občutke do svojega kolega Yoon Song Ah, ki je po naključju starejši od njega. Naredil bo vse, da bi pokazal zanimanje za osebo, ki mu je všeč. Toda za Yoon Song Ah je ne zanima, da bi se zaljubila v fanta, ki je mlajši od nje, čeprav je Chae Hyun Seung pokazal veliko naklonjenosti, ga ni mogla videti kot nekoga posebnega zanjo.Sunbae, Don(Foto: JTBC Instagram)

PREBERITE TUDI: Kemija SF9 Rowoona in Won Jin Ah izžareva v novih fotografijah za pesem 'Sunbae, don't Put on That Lipstick'

Po izdaji prvega in drugega dražilca drame, ki prikazujeta različno srčno utripajočo romanco med Chae Hyun Seung in Yoon Song Ah, se bo na novo predstavljeni dražilec osredotočil na njun odnos na delovnem mestu, saj prikazuje ravnotežje med delom in ljubeznijo. bodo imeli.

Na začetku videa Yoon Song Ah izgovarja svoje vrstice: 'Mislim, da morajo tržniki vedno upoštevati potrošnika, ko izdelujejo svoje izdelke.' Kaže, da preizkuša različne kozmetične izdelke, medtem ji Chae Hyun Seung nežno drži ogledalo, ko se poskuša naličiti, nato pa jo skrivaj pogleda z druge strani delovne mize.

In potem se je pojavil glas Chae Hyun Seunga, ki je Yoon Song Ah spraševal, ali res tako rada dela, na kar je nenadoma odgovorila: 'Da, tako rad delam.'

Za naslednje posnetke Chae Hyun Seung izven službe težko preživlja čas s svojo sunbae Yoon Song Ah. To je bilo zato, ker je zavrnila večerjo z njim, ko jo je zadnjič Chae Hyun Seung vprašal.

Toda Chae Hyun Seung je zelo odločen, da jo bo zasledoval, in jo še enkrat vpraša: 'Imaš čas ta večer?' in nepričakovano Yoon Song Ah pokaže zanimanje zanj, ko odgovarja, 'Mogoče, zakaj?'

Po naslednjem prizoru se spet sliši glas Chae Hyun Seunga, ki sprašuje svojo sonček: 'Kaj menite o zmenkanju z nekom s svojega delovnega mesta?' in Yoon Song Ah odkrito odgovori, 'Okleval bi, da bi to storil,' .

Nekega dne v njihovi pisarni Yoon Song Ah vidi, da se Chae Hyun Seung pogovarja z drugo žensko, ki je pravzaprav ena od njunih sodelavcev, a Yoon Song Ah pokaže zanimiv in razočaran izraz, potem ko ju je videl skupaj.

Pred koncem teaserja se Yoon Song Ah približa Chae Hyun Seungu, ki stoji nedaleč od nje, in začne govoriti 'No, če že najdeš nekoga, ki ti je všeč, kaj boš še naredil? Ne glede na to, kje bo, bi se lahko borili zanjo?'

Dva stojita drug pred drugim, ko poskušata vzpostaviti očesni stik, sredi kaotičnega okolja.

Spodaj si oglejte nov teaser 'Sunbae, don't Put on That Lipstick'!

Za več novic in posodobitev iz K-drame, K-filma ter slavnih oseb, imejte zavihke odprte tukaj na Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

Napisal Shai Collins